zgrzyt Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Witam W tym watku bede konczyl pracke z ostatniej bitwy "Porachunki", wszystkie opisy dotyczace pracki w tym linku. Dla przypomnienia, na czy skonczylem: ponizej najnowszy update, test skin shadera, na razie na defaultowej teksturze, jeszcze bez unwrappu: Powolutku juz bez cisnien bede wrzucal kolejne updaty. pzdr zgrzyt
FF Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 U jaka szkoda że nie zdążyłeś, miał byś spore szanse bo te główki wyglądają super.
Ex3 Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Strasznie mi się podoba ten hm.. blok :) Kojarzy mi się z Orwelem rok84 ;) i z Half Lifem. Design pierwsza klasa. Główki też świetne. Mógłbyś się shaderkiem podzielić ? :)
tomdv Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 Super modelujesz. Podoba mi się klimat Twojej pracy. Fajny.
zgrzyt Napisano 3 Marzec 2008 Autor Napisano 3 Marzec 2008 Freedom Fighter thx, pewnie jeszcze kiedys powalcze Ex3 coz wszystko powstaje w cinema4D wiec raczej shadery sie nie przydadza ;) tomdv dzieki. W tygodniu postaram sie wrzucic wieksza czesc oteksturowanych pancerzy, czesc juz zunwrappowana, ale kiedy to dokladnie bedzie ... nie mam pojecia:) pzdr zgrzyt
Rekomendowane odpowiedzi