ceest Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Witam, poniżej przedstawiam krótką symulacje zachowania słońca. Dzień pracy, niestety w związku ze zmianą układu scen w animacji pracka nie skończona (stan dość surowy) i porzucona na x czasu. DOBRA JAKOŚĆ lub jakość youtube
mort Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 możesz powiedzieć coś więcej o tym jak to robiłeś? efekt niestety daleki od słońca jako takiego. pogogluj za zdjęciami powierzchni słońca całkiem fajne można znaleźć i to w dużych rozdziałkach. na przykład: nie pamiętam skąd mam to zdjęcie pozdrawiam
JmTm00 Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Na słońcu nie byłem, nie wiem jak tam jest i nie wnikam w "realność" ruchu....ale dzień roboty ?? macz tuu dużo ;)
ceest Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 mort: Co do dokładności odwzorowania, tak jak pisałem stan surowy. Musiałbym dopracować systemy cząstek(skala, animacja),ogólnie korekta należy się każdej warstwie;]. Jeżeli chodzi o wykonanie: cząsteczki z obróbką przy compositingu, co do powierzchni malowanka photoshop na podstawie zdjęcia z filmiku. Co do referek są różne w zależności od roku i humoru słońca;], moja główna referka to http://pl.youtube.com/watch?v=hQyp9y_9s10 JmTm00: dzięki;]
Rekomendowane odpowiedzi