^sTh. Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 Praca wykonana na pewien konkurs. Dosyć nowa technika dla mnie, mam nadzieję, że udało mi się jakoś sprostać zadaniu. Wszelkie uwagi mile widziane
nicponim Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 a moze cos wiecej napisz o tej pracy>?o czym konkurs itp? bo narazie ciezko ocenic...jezeli chodzi o same wykonanie pracy to mi sie nie podoba za bardzo- jezeli kreskowki to albo proste cieniowanie albo jakies wektorki,bo jak robisz proste postaci i starasz sie w miare swych mozliwosci najladniej je wycieniowac to zwykle efekt jest kiepski;/
^sTh. Napisano 10 Marzec 2008 Autor Napisano 10 Marzec 2008 Tematem konkursu był "czarny charakter". Podszedłem do tego w nieco lżejszy i bardziej przyziemny sposób, żeby nie powielać krwawych rozpruwaczy itp. Sama technika była swego rodzaju eksperymentem, chciałem właśnie przekonać się co się stanie jeśli zrobię dość prosty lineart i pokoloruję tak, jak maluję zazwyczaj. Patrząc na to dzisiaj, myślę że zrobiłbym to nieco inaczej, z większą ilością detali i może bardziej realistycznie. No ale termin konkursu gonił, więc na poprawki nie było czasu. Praca nie wygrała, ale dostała kilka głosów, co już uważam za sukces :)
noiprox Napisano 14 Marzec 2008 Napisano 14 Marzec 2008 Nie chcę nic mówić, ale ten konkurs trwał 3 miesiące :) Fajnie tak zobaczyć inne prace z konkursu na tym forum :) nawet Wujek Samozło się tu znalazł, choć w malutkim kadrze
Rekomendowane odpowiedzi