Gość paweltw Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 witam dosc dlugo nad tym sie grzebalem. nie jest to rewelacyjne ani zlozone, ale chyba nie jest tez banalne. wszytko powstalo za pomoca setek warstw w photoshopie. nie uzywalem metod typu bodypainting'u bo nie znam techniki. w sumie prosze o ocene. bardzo prosze o krytyke. co mozna z tad wyrzucic lub dodac. ja mam pare elemntow ktore mi tu nie pasuja, ale w sumie poczekam na was ;] pozdrawiam !!!!O KRYTYKE prosze !!!!:) SCENA: dragon http://img219.imageshack.us/my.php?image=dragon800pixtk9.jpg sory. link dodany i powinien byc juz poprawyny ;]
Szpitalnik Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 Hmm nie znam się tak jak reszta ale mogę powiedzieć że wygląda jak wyciągnięte z 3D A tak to całkiem zgrabne;)
lisu Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 technicznie wyczes. to 3d? fotomonter czy full manual?
Gość paweltw Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 wszytsko recznie wykonane w sensie glownego elementu (drzewo) uzylem zdjecia ze stocka (jedno drzewko bonsai) i sklejałem do kupy: łodygę po lodydze. w sumie zajęło mi to sporo czasu to bylo ze strony technicznej. a z innej strony co jest nie tak w tym ? ;)
Rekomendowane odpowiedzi