Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam dawno nic nowego nie wrzucałem z braku wolnego czasu. Postanowiłem wrzeszcie coś umieścić. Jest to moja pierwsza czacha, więc jest to dla mnie coś nowego. Stąd prośba osoby bardziej obeznane o jakieś rady, coby to poprawić trochu dla potomnych ;]. Światło pada z góry i częściowo od strony widza. Starałem się jak najlepiej odwzorować czaszke. Zastanawiam się też, czy nie zwiększyć liczby pęknięć, żeby było więcej szczegółów. W pzyszłości dodam też teksture no i może jakiś fajny, mroczny podpis do tego.

skull25pn2.th.png

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

trochę za gładko dodał bym jakieś zacieki albo ogień z patrzałek :P ale ze światłem już jest dużo lepiej graty :P

Napisano
  • Autor

Witam. Zamieszczam małą aktualizacje do pracy, dodałem background z orginalnym tekstem Apokalipsyy według Św. Jana po angielsku Revelation 19:11-20 The Son of God Goes to War. Czacha wymaga jeszcze poprawek więc chciałbym zaznaczyć, ze nie jest to jeszcze koniec pracy. Jak narazie to jest to coś w rodzaju tapety,albo Logotypu, no i ta ki był mniej wiecej pierwotny zamysł ;]. Idzie wiec zgodnie z planem, dzięki za odwied iny i komentarze.

skullofapocalypse7uc9.th.png

Napisano

Czacha sama w sobie dość ciekawa, ale co miałeś na myśli ,,Starałem się jak najlepiej odwzorować czaszkę" ?? bo nie kumam, chyba nie człowieka...

Zwiększył bym w całej pracy kontrast, i to co Shaggi - za gładko, jakaś chropowata textura by się przydała

Napisano
  • Autor

no miałem na myśli czache, która jest dość podobna do czachy człowieka, zwróć uwage na kości policzkowe, skronie, łuki brwiowe, brode, czy zęby są to napewno elementy które ma i człowiek ;], ale też troszke je ubarwiłem, żeby wyglądał troche w stylu Diablo. Zgadzam sie co do chropowatej powieszchni bede musiał nad tym posiedzieć ;]. Dzięki za komentarze. Pozdrawiam ;].

Napisano
  • Autor

dzięki shaggi za zainteresowanie ;]. Co do czaszek to myśle, że aż takiego efektu nie osiągne ale z pewnością jeszcze troche dodam chropowatości w niektórych miejscach i może troche zniszczeń. pozdrawiam ;].