Ufooox Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 Kolejne z cyklu prace czekam na opinie, krytyke i pomoc z gory dzieki Tu link bo to dosyć duża praca - http://mw4d.republika.pl/kobita.jpg pozdrawiam mw4d
Siegmar Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 V! Nie bardzo mi sie podoba... Kobiety strasznie kanciaste... Blondynka ma krzywa twarz... lewe biodro sciete jak by ktos piłą ją potraktował... lewa reka, gdybys ja wyprostowal siegalaby do polowy lydki. Ciemna pani w kapielowym stroju niby ma cycki, a niby ich nie ma (brak cieniowania)... brak proporcji szczegolnie rzucajacy sie w dlugosci poszczegolnych partii rak... ona nie ma ramion i miesni... sa tylko rownomierne kreski. Rózy nie bede komentowal... Nie podoba mi sie...
little-ninja Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 duzio praci jescie psied toba duuuzio risiu risiu :D pozdrowka co do laski to zeczywiscie jakby ja ktos przetracil:D
dr Ug Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 Zarabiste! Strasznie mi sie podoba. Powiew swiezosci w zakiczowanym dziale 2d. Masz talent chlopie.
Rekomendowane odpowiedzi