Napisano 18 Marzec 200816 l Witam, jest to mój mały debiut na max3d... Tak panowie,kolejna kuchnia:) Mamy tutaj 5 zdjęć, cztery pokazujące bliżej wybrane modele,oraz jedna perspektywa, wstawiam oczywiście po to aby bardziej zaawansowani mogli się nade mną pastwić, proszę o krytykę oraz pomysły które mogą podnieść jakość kuchni... obecnie biorę się za modelowanie okna oraz firanki :)
Napisano 18 Marzec 200816 l Tam zaraz pastwić..na szybko tylko to ta podłoga- nie wydaje mi się być potrzebował wymodelowanej i uchwyty takie "oryginalne" ( ich położenie )... Barek na wyspie - ta poręcz będzie przeszkadzać..
Napisano 18 Marzec 200816 l dziwna podloga, uchwyty jakies krzywe ? chyba ze taki mial byc cel:P i cos tam na tym barku (?) lewituje :P takie 2 cos :P kran mi sie niepodoba :P
Napisano 19 Marzec 200816 l Autor La R - ok podłogi już nie ma, a uchwyty leżą "oryginalnie" na swoim miejscu (już)... :) heaven- uchwyty krzywe bo takie jest założenie, co lewitowało już nie lewituje, kran nie ma być typowo futurystyczny, ma być gładki i bardziej pod kolor zmywaka... Wieczorkiem będzie mały up... :)
Napisano 20 Marzec 200816 l Autor Mały up, jest okno, doniczka i firanki, dołożę pare garnków i można zabrać się za texturowanie.... Jakieś ale? :)
Napisano 20 Marzec 200816 l cos te firanki mnie nieprzekonuja :P tu wszystko sprawia wrazenie takie ze lewituje .
Napisano 21 Marzec 200816 l Autor ok, podłubię jeszcze przy firankach... żaden z elementów nie lewituje:P pobawię się trochę oświetleniem, pewnie w tym jest problem, i zacznę nakładać jakieś wstępne texturki:)
Napisano 21 Marzec 200816 l Ładnie, ale zastanawia mnie to, że tak jak się patrzy to na pierwszy rzut oka... te przerwy między ścianami, a dzwiczkami szafek są... za duże, albo coś... troszkę dziwnie to wygląda. :D a kafelki prze wielkie xD
Napisano 30 Marzec 200816 l Autor Mały up, troszkę pobawiłem się światłem i renderem, efekt: jest troszkę jaśniej i cienie nie są tak ostre, chyba trochę lepiej to wygląda?:) Właśnie zauważyłem że nie ma cokołów pod kuchnia, zaraz je dorobię i wrzucę pierwszy render, ale już z texturką...
Napisano 30 Marzec 200816 l Ty masz ziomuś bzika na punkcie kuchni, baaaa super extra nowoczesnych kuchni :D powinieneś się tym zajmować zawodowo :P kuchnia odjechana \:D też chce taką :P aaa i okapy to się chyba stawia nad jakimiś kuchenkami :) i co to tam obok za patent wisi w powietrzu ?? ;| edit: a i jeszcze ta niefajnie wyglądająca zasłona ;|