Berry Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Witam, jest to mój mały debiut na max3d... Tak panowie,kolejna kuchnia:) Mamy tutaj 5 zdjęć, cztery pokazujące bliżej wybrane modele,oraz jedna perspektywa, wstawiam oczywiście po to aby bardziej zaawansowani mogli się nade mną pastwić, proszę o krytykę oraz pomysły które mogą podnieść jakość kuchni... obecnie biorę się za modelowanie okna oraz firanki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Tam zaraz pastwić..na szybko tylko to ta podłoga- nie wydaje mi się być potrzebował wymodelowanej i uchwyty takie "oryginalne" ( ich położenie )... Barek na wyspie - ta poręcz będzie przeszkadzać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 dziwna podloga, uchwyty jakies krzywe ? chyba ze taki mial byc cel:P i cos tam na tym barku (?) lewituje :P takie 2 cos :P kran mi sie niepodoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berry Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 La R - ok podłogi już nie ma, a uchwyty leżą "oryginalnie" na swoim miejscu (już)... :) heaven- uchwyty krzywe bo takie jest założenie, co lewitowało już nie lewituje, kran nie ma być typowo futurystyczny, ma być gładki i bardziej pod kolor zmywaka... Wieczorkiem będzie mały up... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berry Napisano 20 Marzec 2008 Autor Share Napisano 20 Marzec 2008 Mały up, jest okno, doniczka i firanki, dołożę pare garnków i można zabrać się za texturowanie.... Jakieś ale? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 cos te firanki mnie nieprzekonuja :P tu wszystko sprawia wrazenie takie ze lewituje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berry Napisano 21 Marzec 2008 Autor Share Napisano 21 Marzec 2008 ok, podłubię jeszcze przy firankach... żaden z elementów nie lewituje:P pobawię się trochę oświetleniem, pewnie w tym jest problem, i zacznę nakładać jakieś wstępne texturki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jymal Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 Ładnie, ale zastanawia mnie to, że tak jak się patrzy to na pierwszy rzut oka... te przerwy między ścianami, a dzwiczkami szafek są... za duże, albo coś... troszkę dziwnie to wygląda. :D a kafelki prze wielkie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berry Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 Mały up, troszkę pobawiłem się światłem i renderem, efekt: jest troszkę jaśniej i cienie nie są tak ostre, chyba trochę lepiej to wygląda?:) Właśnie zauważyłem że nie ma cokołów pod kuchnia, zaraz je dorobię i wrzucę pierwszy render, ale już z texturką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Ty masz ziomuś bzika na punkcie kuchni, baaaa super extra nowoczesnych kuchni :D powinieneś się tym zajmować zawodowo :P kuchnia odjechana \:D też chce taką :P aaa i okapy to się chyba stawia nad jakimiś kuchenkami :) i co to tam obok za patent wisi w powietrzu ?? ;| edit: a i jeszcze ta niefajnie wyglądająca zasłona ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi