coomin Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Witam ! Chciałbym sie dowiedziec, jakie sa różnice w programie 3DMax między Full Version a Trial (oczywiście z pominięciem faktu że trial wypada po 30 dniach) ? Fajnie by było gdybyście podali mi jeszcze wymagania systemowe. Mam straszna ochotę na robienie fajnej graficzki w tym programie. Wersję Trial próbuję ściagnac z discreet.com, ale mam transfer ok. 1 kB/s i mnie krew zalewa :mad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chronos Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 na discreet.com jest napisane że to full version więc pewnie niczym ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Zawsze poozstaje zakup archwilanego CHiPa z wersja 5.1 jak ci sie nie chce meczyc z transferem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 ja korzystam z \"oryginalnej\" :D wersji 3ds max 6 a pzredtem korzystałęm z triala io nie ma żadnej różnicy. Natomiast przed 6 miałęm 3 i róznica jest dośc duża np w ułożeniu pasków narzędzi. Jedyny problem to pluginy które nie zawsze działaja pod 6. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chronos Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 ja go ssysnołem około 8 nad ranem miałem jakieś 50 kb/s a o 20 juz tylko 3kb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Wygamania 3ds tak zeby chodzil to z 1GHz i 512MB RAM dlatego ze samo 3ds zajmuje 130 MB w RAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi