Napisano 21 Styczeń 200421 l Witam ! Chciałbym sie dowiedziec, jakie sa różnice w programie 3DMax między Full Version a Trial (oczywiście z pominięciem faktu że trial wypada po 30 dniach) ? Fajnie by było gdybyście podali mi jeszcze wymagania systemowe. Mam straszna ochotę na robienie fajnej graficzki w tym programie. Wersję Trial próbuję ściagnac z discreet.com, ale mam transfer ok. 1 kB/s i mnie krew zalewa :mad:
Napisano 22 Styczeń 200421 l Zawsze poozstaje zakup archwilanego CHiPa z wersja 5.1 jak ci sie nie chce meczyc z transferem.
Napisano 22 Styczeń 200421 l ja korzystam z \"oryginalnej\" :D wersji 3ds max 6 a pzredtem korzystałęm z triala io nie ma żadnej różnicy. Natomiast przed 6 miałęm 3 i róznica jest dośc duża np w ułożeniu pasków narzędzi. Jedyny problem to pluginy które nie zawsze działaja pod 6. :)
Napisano 22 Styczeń 200421 l ja go ssysnołem około 8 nad ranem miałem jakieś 50 kb/s a o 20 juz tylko 3kb/s
Napisano 27 Styczeń 200421 l Wygamania 3ds tak zeby chodzil to z 1GHz i 512MB RAM dlatego ze samo 3ds zajmuje 130 MB w RAM