Gość pabloxprt Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Opiszę żeby było dokładnie wiadomo o co biega, mianowicie: W trybie perspective po utworzeniu np.boxa, przekonwertowaniu do editable poly, podczas zaznaczania edge'ów, krawędzie nie zapalają mi sie na czerwono jak we wszystkich innych oknach(top, front, left) i potem po np. połączeniu (connect) krawędzi nie widać nowo powstałej linii na bryle, ale tylko w trybie perspective. To strasznie utrudnia pracę. Próbowałem przeinstalowaniem 3dmaxa ale nie pomogło. Z góry thanxz za help a ja wracam do rwania włosów z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 trochę nie rozumiem pytania... ale spróbuj w perspective wcisnąć f3 albo f4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pabloxprt Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Dzięki wielkie działa,prawdopodobnie mój mały synek wcisnął ten klawisz, bawiąć sie kompem. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi