Gość Lord Waldo Belhurst Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Witam, Jest to moja pierwsza do konca wykonana praca, ktora mi sie podoba :) Chetnie przeczytam wasze opinie :). http://belhurst.republika.pl/labadz.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 pomyslowe- widze poczatki \"pixarowego \"stylu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Pomysł świetny! Nie podoba mi się jednak ten czarny deszcz i skrzydła ptaka zabójcy :(. Podsumowując pomysł super wykonanie mogło być lepsze choć jest dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 hehe smiechowita taka, fajny pomysl, ale wykonanie to juz inna bajka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Wspanialy deszcz czarnych trojkatow. Jestes prawdziwym wizjonerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lord Waldo Belhurst Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Krople tez mi sie nie podobaly, ale nie wiedzialem jak je zrobic wydajnie i dalem zwyklego spraya. Moze znacie jakies sposoby na dobry deszcz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Za pomysl brawa, jednak wykonanie pozostawia wiele do zyczenia. Co to za deszcz wogole ? No i wogole wiele jeszcze rzeczy do ktorych nie chce mi sie rozpisywac. Ale jesli mam juz byc bezwzgledny do samego konca to zrob cos latwiejszego, a bardziej dopracowanego. Wtedy komentarze napewno beda zupelnie inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 \"Czarny deszcz\" to taki film byl z Douglasem... Podoba mi sie ciekawy odcien czerwieni tam w tle:) Poza tym modeling karabinu wydaje sie dosyc zaawansowany - czy to Twoja robota? Reszta technicznie lezy, ale przynajmniej widac jakis pomysl. Powodzenia zycze wiec! M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 A \"Ja\" nic w tym niewidzi... nic mu sie w tej pracy niepodoba... Pan \"Ja\" już taki jest, sam niewie dlaczego... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Mi tez jakoz nie bardzo lezy ta scenka. wykonanie bym poprawil. pomysl sredni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Ło rany!!! :) to jest nie fajne. czemu ten \"deszcz\" jest czarny i czenu ten łabądźma jakieś dziwne piórka? trochę dziwna ta scenka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 n o o ! trzeba przyznać że zaszalałeś! :) Jest pomysł! Jest coś, co mozna wyczytać z pracki! Bardzo mnie to cieszy. Co do wykonania... to... hmm... oryginalne :) szczerze mówiąć kompozycja jest tak śmizsna, ze minęło kilka sekund zanim zauważyłem karabin.. serio... a może ze mną coś nie tak.. tak na poważnie to jest zbyt ciemny w stosunku do pierwszego planu z ptaszorami i dlatego wtapia się w tło.. kilka mocnych blików na metalu by pomogło. No i ten deszcz, te płomienie w tle... pojechałeś ostro stary! HAHA! fajno :) gratuluję poczucia humoru... i dystansu którego czasami ludzi brak. jaieś 80% ludzi nie wrzuciła by tu czegoś takiego. A ty śmiało i z tupetem. Już cię lubię. Nie tylko za tą prackę ale za samo nastawienie. Big pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lord Waldo Belhurst Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Dzieki. Z deszczem mialem taka sytuacje, ze na tym moim monitorze nie moglem dostrzec calkowitej czerni i dopiero po jakims czasie na lepszym dojrzalem to male \"niedociagniecie\":). Jako, ze kilka godzin sie renderowalo, wlaczylem rano i poszedlem do szkoly, nie mialem jak przerwac i poprawic czegokolwiek. A potem nie chcialo mi sie znowu czekac :). Nastepnym razem popracuje troche nad wykonaniem, mam juz nawet nowy pomysl na scenke, ale to za jakis czas. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi