Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam!

Mam taki mały problemik... zrobiłem wczoraj reinstal, bo miałem wirusy, i chciałem juz od dawna zrobić reinstal :D generalnie mam 2 dyski, tylko jeden wyczyściłem (c: ). no i wirusy się ostały, ale nie działały już tak okrutnie. Przejechałem system AVG i wywalił 92 pliki (sic!). Wszystko piknie wszystko ładnie, robie restart, loguje się, pojawia się tapetka i nic więcej. No to ctrl+alt+delete i uruchomiłem explorera ręcznie. Jak się okazało explorer wyleciał mi z rejestru (nie uruchamiał się automatycznie) no i z tym sobie poradziłem. Teraz mam inny problem. Wchodzę sobie w mój komputer, klikam "c:" i łajno. "wybierz program za pomocą którego chcesz otworzyć c:"... no to sobie myśle.. a dam explorera. Dałem i się uruchomił. Ale... jest ale... system nie zapamiętuje mi tego wyboru i explorer nie dość że się sam nie otwiera to nawet go nie ma na liście "otwórz za pomocą"... no to sobie myślę "o! coś się w opcjach folderów zkasztaniło"... no i grzebałem w opcjach folderów i nic podejrzanego. No to dodałem akcję open z explorerem, ustawiłem jako domyślną, ok, ok, ok... klikam dwa razy i kupson... dalej pyta o program... no to kliknąłem prawym na dysk i wyskoczyło mi coś takiego:

problembc7.jpg

sobie myślę: fajnie :P

przerobiłem go znowu anty-virem, nic nie wykrył. No to dawaj, zobacze co się stanie jak dam LogoWin + R i tam odpale C:\. No i daje "star" "uruchom" "c:\" i działa... no to sobie myślę a może by sobie fajny skrót zrobić? zrobiłem i to samo

problem2hi1.jpg

no i moje pytanie... co mam zrobić żeby to działało normalnie?

taki myk mi się robi tylko z dyskami... cd rom dziala, foldery działają :)

z góry dzięki

Aha system to Windows XP z SP2

EDIT!!!!

halo halo :p może ktoś zobaczyć w rejestrze w hkey_classes_root czy ma jakies "folderki" o nazwie związanej z dyskiem? bo ja nie mam, a mam np. AudioCD. Jak macie to mi zahostujcie ten folderek w formie pliku reg

i sory za czerwony kolor ale to wazne :)

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Post pod postem...

No to problemów Ochela ciąg dalszy :P Teraz już mi się strasznie pokopało, system nie uruchamia się inaczej niźli w trybie awaryjnym więc przedemną format... :P no nic... dzięki za "liczne" odpowiedzi, spadam backupować dane :/

Napisano

apropopo tych krzaczków to wejdź na dysk na którym to się dzieje przez np. total comandera i wywal plik autorun.inf i EXPLORER.EXE. u mnie tak to wyglądało, na pendrivie jakiegoś syfa przyniosłem

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.