tymko Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 Cześć wszystkim! W ramach przerwy między zleceniami postanowiłem się odprężyć i pobawić się w Photoshopie. Spiderman nawiał i tyle go było. Pozdrówka!
nicponim Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 kurde z toba zawsze jest dziwna sprawa;] niby malujesz realistycznie,ale mimo wszystko bez zycia sa twoje dziela;/takie jakies jakby filtrem potraktowane i wsio(co nie znaczy ze tak robisz-po prostu takie ma sie wrazenie)... Co do samego obrazka-nie wiem czemu pajak jest raz pomaranczowy raz czerwony, nie wiem po co to zielone na drugim obrazku za spiderem, skoro pozniej to co nie ma zadnej kontunacji ;/ w pierwszym obrazku zrobilbym bardziej wyraznego spidera ale w innej pozie- bo obrazek 1 i 2 rozni sie tylko kolorem, a pajak jakis zamurowany... pozdro !
JakóbM Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 zgadzam się z przedmówca.. ładnie brylujesz ,technika tez niczego sobie ale zdanego przesłania(klimatu).. pozdrawiam Kuba
lisu Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 dopełniając sądu dodam, że wszystko jest jakby przemalowaną fotką. Technicznie jest ok, ale mozemy to samo zobaczyć na zdjęciach.
JakóbM Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 Chętnie bym zobaczył Twoje jakieś prace konceptowe .. scenki ..ale raczej koncept :)
Rekomendowane odpowiedzi