Gość Gacus Napisano 24 Styczeń 2004 Napisano 24 Styczeń 2004 Witam wszytskich. Jestem jednym z twórców modu do GTA VC, który ma się nazywać \"Inquest\". Akcja ma się toczyć w latach 30 w zimę. Nie chcemy robić kolejnego modu(nowego miasta) do tej gry, chcemy zrobić coś oryginalnego, dlatego zdecydowaliśmy się na lata 30. Prace nad modem już są rozpoczęte i jak na miesiąc czasu mamy już dość dużo zrobione. Będzie to chyba jeden z poważniejszych modów do GTA VC robioncyh w Polsce, nasza grupa składa się z najbardziej cenionych ludzi na scenie GTA.pl i chyba najbardziej znających się na edycji GTA, ale jest nas za mało. W związku z tym chciałbym aby ktoś z was przyłaczył sie do nas, lub nas wspomógł. Najbardziej teraz są nam potrzebne budynki, dlatego wszytskich znających 3dmax prosimy o współprace. Odrazu chcę powiedzieć, że tekstury już mamy, więc raczej z nimi nie powinno być problemu. Modele powinny mieć niewielką ilość polygonów i bez dużych szczegółów, co powinno ułatwić pracę. Więc jeżeli znalazła by się osoba, która by nam pomogła to niech tu to napisze lub się ze mną skontaktuje ([email protected]; GG#5439206), ja napewno odpiszę. Jeżeli macie jakieś pytanie, chcecie zobaczyć to co teraz mamy to również proszę o kontakt. ps Nie mamy narazie strony, ponieważ chcemy pokazać ludziom pierwsze efekty naszej parcy dopiero jak będzię przynajmniej jedna dzielnica skączona, lub będzie cokolwiek sensownego zrobione.
Rekomendowane odpowiedzi