Napisano 8 Kwiecień 200817 l tak mnie cos zastanawia (obecnie nie moge tego przetestowac) od jakiegos czasu dlatego tez postanowiłem sie zapytac jak to jest :) otoz powiedzmy ze wymodelowałem sobie prosty kształt czegos tam, np człowieka. zero szczegułow. i teraz tak, przenosze sobie cały model do zbrush'a, sculptuje to wszystko, robie szczeguły i wszystko jak sobie zamarzyłem. ok, powiedzmy ze mam juz to co chce zrobione w zbrushu i wracam do programu w ktorym modelowałem (dajmy na to ze robie w maja albo softimge) i animuje teraz ruchy postaci (bez normal map i całrego tego wszystkiego co wygenerowałem w zbrush'u), jakies tam zeby sie ruszał, nakładam teraz to wsyztsko z zbrush'a na model i pojawia sie pytanie : czy beda pojawiały sie jakies problemy po tym wsyztskim czy nie, głownie chodzi mi o to czy nic nie bedzie sie rozłazic itp ?? .powiedzmy ze model w zbrush zrobiony jest w bardzo mocnym detalu. moze ktos miał jakies problemy z takim czyms? pytam sie tylko dlatego zeby pozniej sie nie zdziwic o co chodzi jak zaczne robic cos takiego :)