Napisano 9 Kwiecień 200816 l WITAM ! Mimo, że to mój pierwszy post to przyglądam sie i podziwiam prace tu zamieszczone już dość długo... Od niedawna jestem posiadaczem tabletu więc staram sie coś wyskrobać i oto moje pierwsze dzieło... Nie jestem zbyt doświadczony, więc bardzo proszę o komentarze i rady... dzięki którym ( mam nadzieje ) będę mógł poprawiać swoje umiejętności.
Napisano 9 Kwiecień 200816 l Witamy, witamy. płomień powinien być najjaśniejszy w tej scenie i determinować światło, które jak narazie zagrało na świeczniku wg. widzimisie. Pracuj pracuj, zawsze coś z tego jest!
Napisano 12 Kwiecień 200816 l Autor Stosując sie do rad mayk'a popracowałem trochę nad światłem, ale nie wiem czy nie przesadziłem... bo sporo kolorów się zmieniło.
Napisano 29 Kwiecień 200816 l trzyma się kupy i swiatlo ma wkoncu sens! popracuj nad płomieniami, luknij na refki, fotki palących się swiec..
Napisano 30 Kwiecień 200816 l Autor no właśnie nie ma być z wosku :-P tylko jakoś w tym świetle i jego braku różnica między woskiem i metalem się straciła :D