Sakre Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 WITAM ! Mimo, że to mój pierwszy post to przyglądam sie i podziwiam prace tu zamieszczone już dość długo... Od niedawna jestem posiadaczem tabletu więc staram sie coś wyskrobać i oto moje pierwsze dzieło... Nie jestem zbyt doświadczony, więc bardzo proszę o komentarze i rady... dzięki którym ( mam nadzieje ) będę mógł poprawiać swoje umiejętności.
lisu Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Witamy, witamy. płomień powinien być najjaśniejszy w tej scenie i determinować światło, które jak narazie zagrało na świeczniku wg. widzimisie. Pracuj pracuj, zawsze coś z tego jest!
Sakre Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Napisano 12 Kwiecień 2008 Stosując sie do rad mayk'a popracowałem trochę nad światłem, ale nie wiem czy nie przesadziłem... bo sporo kolorów się zmieniło.
lisu Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 trzyma się kupy i swiatlo ma wkoncu sens! popracuj nad płomieniami, luknij na refki, fotki palących się swiec..
tymko Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 Lepiej. Świecznik ma być z wosku? może pozostaw metalowy
Sakre Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Napisano 30 Kwiecień 2008 no właśnie nie ma być z wosku :-P tylko jakoś w tym świetle i jego braku różnica między woskiem i metalem się straciła :D
Rekomendowane odpowiedzi