jolo Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 jak zawiesic na bipedzie jakies ciuchy by nie przenikaly przez niego i nie wykorzystujac do tego pluginow(jesli sie da, a jesli nie to jakiego trzeba urzyc). chodzi mi przedewszyskim o efekt ukladania sie ubrania w zaleznosci od ruchu konczyny i zarazem zeby to ubranie nie wisialo w powietrzu tylko opieralo sie na kosciach.
dr Ug Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 Jolu, badz laskawy nie pisac kilka razy tego samego posta. Grozi to przymusowym urlopem.
Kris_R Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 Bez pluginów? a masz reactora wbudowanego? bo jeśli nie to sim cloth... :/ Oba te moduły potrafią symulować dynamikę tkanin... napisz który cię interesuje, to napiszę jak... pozdro
filuh Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 czy reaktor jest w tym dobry czy nie warto na niego czasu tracić, podobnie jak na booleana?
Orion Napisano 27 Styczeń 2004 Napisano 27 Styczeń 2004 no na pewno bardziej jest dopracowany niż boolan :)
jolo Napisano 28 Styczeń 2004 Autor Napisano 28 Styczeń 2004 interesuje mnie troche bardziej sim cloth tylko z nim cos nie tak jest (aha sory za wyslanie dwa razy tegosamego posta ale mi sie komp wiochna na chwile i dwa razy przycisnalem wyslij)
Rekomendowane odpowiedzi