Napisano 26 Styczeń 200421 l No coz, jestem poczatkujacy (3 m-ce) ale powiedzcie co sadzicie o tej spoznionej kompozycji. :)
Napisano 26 Styczeń 200421 l taka radosna ;) plomien swieczki jest niepotrzebnie obciety, kompozycja kuleje... Powiem szczerze ze praca mi sie niepodoba...
Napisano 26 Styczeń 200421 l praca jakos za malo plastyczna - ta ostrosc! Przydaloby sie zplycic glebie ostrosci, poza tym no wlasnie, ciachniety plomyk, moznaby sie zastanowic nad portretowym kadrem i poprawic uklad elementow (kompozycje). pozdrawiam
Napisano 26 Styczeń 200421 l Strasznie kanciata ta twoja praca. Zmien kadr przede wszystkim bo ta obcieta swieczka psuje nastroj. A poza tym nie jest najgorzej jak na poczatkujacego, ale zawsze moze byc lepiej. Tak wiec pracuj pracuj i pokazuj czego sie nauczyles.
Napisano 27 Styczeń 200421 l za ciemna. co jest w tle? Ciemnosc?? Swiueta to radosc kolory. bombki powinny miec wiecej kolorow.
Napisano 28 Styczeń 200421 l sam pomysł jest fajny.. układ przestrzenny obiektów 3d też ciekawy... sam render różnie.. najbardziej podobają mi sie cienie kładące się na bąbkach. Ale sama scenka jest \"dziko\" oswoetlona i robi wrażenie niepełnej, nieskończonej... nie wiadomo czy tam jest jakas podłoga, czy tam jest jakieś tło, czy to tylko tak wisi...
Napisano 28 Styczeń 200421 l Poza tym, co napisali poprzednicy, zmniejszyłbym grubość igiełek przy tej gałązce i dałbym większe reflexy na bąbkach. Znowu święta idą??