jappek Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 OK... moj pierwszy rysunek bez wzorowania sie na czymkolwiek... i zarazem pierwszy WIP :D To jest szkic wstepny, na A4... potem przeniose na A3... jak tylko bede zadowolony z efektow... na razie jest cos takiego:
Pierzak Napisano 27 Styczeń 2004 Napisano 27 Styczeń 2004 ??? ciezko mi cokolwiek powiedziec. dziwny ten smok. Rob dalej. jestem ciekaw co z tego wyjdzie
jappek Napisano 28 Styczeń 2004 Autor Napisano 28 Styczeń 2004 Dzieki wszystkim za bardzo szczegolowa i kreatywna krytyke i ocene mojej pracy :P
Paul_PL Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 chciałeś to masz: :P 1.Gdzi smok ma ciało? Wygląda troszkę jak sczeniak z tak użą głową....dorób za tym skrzydłęm jakiegoś smoczego garba:D 2.Panienka ma za duże stopy ,przypominją troszkę buty klałna :D 3.Nie chcę Cię martwić ,ale teamt smok+ kobieta zaczyna sie robić nudny..nie za dużo tych dziwic porywanych przez smoki? :/ 4.Wracając do głowy- wydłyuzyć i zwęzyć pysk oraz zmiejszyć troszke głowę(lub przynajmniej jej tył) . Popraw też rogi...są takie troszkę bez wyrazu ,sugeruję dac jakieś ostrae krawędzie, kanty-cos w tym stylu.
Cpt.Obvious Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 jappek, słabe to, nawet bardzo słabe. Nie bede wchodził w szczegóły ale poprzedni Twój watek wygladał o wiele lepiej. Co do rysunku Towjego wszystko juz pisałem wczesniej, bierz sie do roboty.
jappek Napisano 5 Luty 2004 Autor Napisano 5 Luty 2004 No... dzieki za komentarz... postaram sie zmienic rysunek na lepszy... Tiger... nie dziw sie ze jest gorszy... to moj pierwszy rysunek kompletnie ze lba... minie troche zanim moje prace beda wygladaly przyzwoicie...
Cpt.Obvious Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 japku nie dziwie sie :) raczej zachecam do dalszej pracy i malowania/rysowania tonami, wiesz tu nie ma co wiecej pisac, potrzebujesz popracowac a od razu to nie przyjdzie, nie martw sie nie ty jeden bo i ja mam powazne braki :)
Paul_PL Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Tiger1313 ,i ty mówisz o poważnych brakach...? Chcesz mnie w komleksy wprowadzić?? ;)
jappek Napisano 12 Luty 2004 Autor Napisano 12 Luty 2004 Yszszsz... przez ostatni tydzien rysowalem coraz to nowe wersje... i doszedlem do nastepujacego wniosku: Kazdy moj smok wyglada jak pies z rogami :D Wiec wzialem sobie pare smokow arantzy i oto wynik :D Jutro powinien byc gotowy.
jappek Napisano 15 Luty 2004 Autor Napisano 15 Luty 2004 No... widze ze bardzo was ciekawi moj temat :P oczywiscie zartowalem ze zkoncze na wczoraj :P Oto nastepny krok:
Ufooox Napisano 16 Luty 2004 Napisano 16 Luty 2004 robi sie co raz ciekawsze ale cos glowa smoka taka ucieta powodzenia
Master Kiełbaster Napisano 17 Luty 2004 Napisano 17 Luty 2004 w czasach kiedy żyły smoki znano stringi?? :)
giorgione Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 Master - ty jeszcze duzo o somkach nei wiesz[lol2];) Pozdr Giorgione
Rekomendowane odpowiedzi