Napisano 19 Kwiecień 200816 l Witam Ostatnio zabralem sie powazniej za robienie wizualizacji, przy okazji chcialbym uzbierac jakis sensowny material na portfolio. Po pomieszczeniach i testach glownie oswietlenia ich przyszla pora na domek. Planuje zrobic cala bryle + wnetrze - surowe, bez umeblowania i szukam jakiegos planu domku, to co znalazlem na necie wszystkie byly platne i nie moglem nic sciagnac. Interesowalby mnie domek raczej mniejszy, moze byc z poddaszem do zagospodarowania + garaz, cos stosunkowo prostego i schludnego, mozliwe ze ktos dysponuje strona z takimi referkami. Gdyby ktos pytal - zalezy mi na planach bo nie chce bawic sie z proporcjami, nie mam doswiadczenia i ciezko bedzie mi cos takieo rozplanowac tak, aby mialo rece i nogi ;) ps. nie mam na mysli zdjec tylko kompletny plan, taki jak od architekta
Napisano 19 Kwiecień 200816 l Autor Tak trudno wpisac w google "projekty domów"?? nie trudno, ale ja bym wlsnie chcial plany, nie blueprinty, takie dokladne cos z wymiarami itp - plan !
Napisano 19 Kwiecień 200816 l nie trudno, ale ja bym wlsnie chcial plany, nie blueprinty, takie dokladne cos z wymiarami itp - plan ! za to sie zwykle placi, niestety.
Napisano 19 Kwiecień 200816 l Hmm.. Pierwszy link z googla: strona główna przykładowy dom rzut Parteru na drugiej zakładce rzut poddasza z wymiarami przekrój Do wizualizacji chyba powinno wystarczyć. Pozdrowienia!