porucznik Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Witam Ostatnio zabralem sie powazniej za robienie wizualizacji, przy okazji chcialbym uzbierac jakis sensowny material na portfolio. Po pomieszczeniach i testach glownie oswietlenia ich przyszla pora na domek. Planuje zrobic cala bryle + wnetrze - surowe, bez umeblowania i szukam jakiegos planu domku, to co znalazlem na necie wszystkie byly platne i nie moglem nic sciagnac. Interesowalby mnie domek raczej mniejszy, moze byc z poddaszem do zagospodarowania + garaz, cos stosunkowo prostego i schludnego, mozliwe ze ktos dysponuje strona z takimi referkami. Gdyby ktos pytal - zalezy mi na planach bo nie chce bawic sie z proporcjami, nie mam doswiadczenia i ciezko bedzie mi cos takieo rozplanowac tak, aby mialo rece i nogi ;) ps. nie mam na mysli zdjec tylko kompletny plan, taki jak od architekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Tak trudno wpisac w google "projekty domów"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porucznik Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Tak trudno wpisac w google "projekty domów"?? nie trudno, ale ja bym wlsnie chcial plany, nie blueprinty, takie dokladne cos z wymiarami itp - plan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 nie trudno, ale ja bym wlsnie chcial plany, nie blueprinty, takie dokladne cos z wymiarami itp - plan ! za to sie zwykle placi, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korasonek Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Hmm.. Pierwszy link z googla: strona główna przykładowy dom rzut Parteru na drugiej zakładce rzut poddasza z wymiarami przekrój Do wizualizacji chyba powinno wystarczyć. Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi