Napisano 21 Kwiecień 200816 l Zastanawialem się gdzie napisać tego posta , czy w ogłoszeniach, czy tu. Ostatnio trafiłem na zupełnie nowe forum na temat kart graficznych http://www.3d-info.pl . Wcześniej jak szukałem forum tego typu trafiałem na amatorskie forum odwiedzane przez admina raz na miesiąc, na 3d-info jest lepiej (przynajmniej narazie)ale widać że forum dopiero zbiera użytkowników. Co myślicie o tym forum??
Napisano 21 Kwiecień 200816 l nie wiem po co malo info w sumie , nie do konca zgadzam sie z zawartoscia ale to wiadomo kazdy ma inne zdanie , na purepc badz pclab znajdziesz sporo info , zwlaszcza na pierwszym sporo konkretow , sa specjalne tematy np o konkretnym modelu
Napisano 22 Kwiecień 200816 l Autor Oczywiście, jeśli szukam bogatej bazy danych i forum na którym znajdę obok płyt głównych, proscesorów również karty graficzne to wybiorę pclab. Jednak poprostu zaciekawił mnie pomysł "forum tylko o kartach graficznych", widzę że idą w dobrym kierunku i popieram takie inicjatywy, kto wie jeżeli dziś do nich dołącze a po mnie kilka kolejnych użytkowników, to może za jakiś czas powiem komuś.. Szukasz informacji na temat kart graficznych?, na pclab znajdziesz, ale lepiej wejdz na 3d-info :)
Napisano 22 Kwiecień 200816 l Hm, znaczy za reklame robisz :) Co do forum to... nie lubie fanatykow, nie zaleznie od dziedziny :) (to tak odnosnie podtytulu :) ) Wg mnie dzial Artykuly to narazie bardzo na wyrost nazwany. Przeklejenie danych o karcie ze strony producenta + pare zdiec to nie "Obszerne opisy kart graficznych." jak ten dzial sie reklamuje. Forum moze rzeczywiscie rozwija sie w dobrym kierunku (trudno mi powiedziec, nie obserwuje go regularnie) ale narazie jest troche innych dobrych miejsc gdzie mozna znalesc info. pozdrawiam Mirach
Napisano 26 Kwiecień 200816 l Autor Hm, znaczy za reklame robisz :) Mirach - Hmmm nie nazwał bym tego reklamą, po pierwsze to nie moje forum a po drugie to tak jak bym umieścił tu link do pajacyk.pl a Ty nazwał byś to reklamą :) Wolę określenie "Popieranie ciekawych inicjatyw" ;)
Napisano 26 Kwiecień 200816 l i co 2 topic jaka karte mi radzicie za 2 koła :P a grono adminow bedzie odpowiadac zobacz temat niżej...
Napisano 27 Kwiecień 200816 l Autor Shalivan - raczej takich pytań nie będzie bo na forum znajduje się stale uaktualniany poradnik na temat wyboru kart w różnych przedzaiłach cenowych. No ale zostaje jeszcze np OC, nowości na rynku (jest dział Newsy), sterowniki i testy w 3dmark'u (od 3d marka też jest dział nawet z rankingiem, ale niestety dość ubogi w informacje :( ) mirach no z Tobą trudno się nie zgodzić, dział Artykuły zasypany jest zimnymi opisami technicznymi, ale w poddziale "inne" znalazłem 3-4 wartościowe artykuły (naprawde solidne) z tego co wiem jeden jest podpisany "Regulaminowy wzór do następnych artykułów", liczę że właśnie na tym przykładze będą opierać się ich kolejne artykuły. ;) Pozdrawiam