Gość Tara Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Witajcie: Mam następujący problem: niedawno zainstalowałam V raya i nie bardzo umiem sie nim posługiwać. Teutoriale z netu, które czytam nijak sie mają do tego, co widzę na monitorze (mam 3d studio 8, ale bez firmowych teutoriali). Jak i od czego zacząć pracę z v rayem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 od: http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/index.htm i od nauczenia sie pisania "tutoriale" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tara Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Dobra, kolejne pytanie. Kiedy klikam na renderowanie wyskakuje mi: licence error, a dokładnie "could not obtain a license". Czy to znaczy, ze mój vray jest nieskrakowany, uszkodzony czy niekompatybilny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Tara: na tym forum nie dyskutujemy o pirackim sofcie. jeśli takiego używasz radź sobie sam. wątek zamykam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi