Napisano 12 Maj 200816 l Witam, w zwiazku z niefortunnymi inwestycjami zdrowotnymi stalem sie posiadaczem znacznej ilosci wolnego czasu. Postanowilem, ku rozpaczy najblizszych, wykorzystac to na moja radosna tworczosc. Zawsze chcialem rysowac, nigdy zas nie mialem na to czasu, dlatego, moje rysunki moga byc nieco pokraczne i zdecydowanie dalekie od idealu... obiecuje jednak cwiczyc i coraz mniej ranic poczucie estetyki przegladajacych ta teczke. A w przyszlosci, po kolejnej wizycie listonosza byc moze zdecyduje sie na zakup tabletu na raty... Edytowane 6 Czerwiec 200816 l przez Gastar
Napisano 12 Maj 200816 l Cóż, powodzenia :) A z tabletem nie czekaj - znam osoby które doskonale sobie radzą z rysowaniem na komputerze za pomocą myszki
Napisano 18 Maj 200816 l Autor takie wygrzebane z szuflady starsze rzeczy... a to powstalo jako pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy podpisywali sie pod nie swoimi pracami ;]
Napisano 18 Maj 200816 l Autor mialo isc do tygodniowego speedpaintingu: Dlugie lodzie wikingow, ale przekroczylem czas o blisko godzine... nie mam jeszcze takiej wprawy w szybkim rysowaniu... pzdr.
Napisano 18 Maj 200816 l Widać choroba czasami może nam służyć w zacnym celu, pracuj dalej, powodzenia
Napisano 24 Maj 200816 l Autor takie sobie rysowanki do 1h czasu: alien, poprawka ze starego szkicu przywplany demon: krasnoludzkie ono: i kras po przejsciach: pzdr.
Napisano 6 Czerwiec 200816 l Autor ech tam... bylem wyjechany i nie zalapalem sie na "serce ciemnosci" ale posiedzialem sobie dzis i poza konkursem wymazialem takie oto cos: pzdr. Edytowane 6 Czerwiec 200816 l przez Gastar