Napisano 31 Styczeń 200421 l Witam!! Co trzeba zrobic zeby usunoc z kompa calkowicie maxa 6 z rejestru itp. ???? Jeszcze jedno pytanko - dlaczego przy pierwszym uruchomieniu maxa pokazuje mi sie cos takiego a potem jak chce zarejestrowac go to mi pisze REGISTION ERROR ?? Registion code powinien wygladac tak xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx a u mnie wyglada tak xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx??? Co z tym zrobic??? Jak usuwam maxa i instaluje od nowa to mi sie to samo pokazuje!! Z gory dzieki za odpowiedz Pozdrawiam
Napisano 31 Styczeń 200421 l Masz trefnego pirata. Na pewno byl w nim jakis wirus, ktory skasuje Ci wszystko z dysku, jak juz wiele razy sie zdarzalo w takich przypadkach :>
Napisano 31 Styczeń 200421 l Autor To nie jest pirat!!! bo sciagalem go ze stronki discreta!!! A wisz moze jak usunoc maxa?? zeby po instalacji nie pokazywalo sie to samo ???
Napisano 31 Styczeń 200421 l Nie sciemniaj, skasowalem Twojego poprzedniego posta, gdzie wspomniales o generatorze seriali. Poza tym wersja trialowa nie wymaga podawania zadnych kodow. Koniec tematu.