Toudajew Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 Witam!! Co trzeba zrobic zeby usunoc z kompa calkowicie maxa 6 z rejestru itp. ???? Jeszcze jedno pytanko - dlaczego przy pierwszym uruchomieniu maxa pokazuje mi sie cos takiego a potem jak chce zarejestrowac go to mi pisze REGISTION ERROR ?? Registion code powinien wygladac tak xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx a u mnie wyglada tak xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx??? Co z tym zrobic??? Jak usuwam maxa i instaluje od nowa to mi sie to samo pokazuje!! Z gory dzieki za odpowiedz Pozdrawiam
dr Ug Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 Masz trefnego pirata. Na pewno byl w nim jakis wirus, ktory skasuje Ci wszystko z dysku, jak juz wiele razy sie zdarzalo w takich przypadkach :>
Toudajew Napisano 31 Styczeń 2004 Autor Napisano 31 Styczeń 2004 To nie jest pirat!!! bo sciagalem go ze stronki discreta!!! A wisz moze jak usunoc maxa?? zeby po instalacji nie pokazywalo sie to samo ???
dr Ug Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 Nie sciemniaj, skasowalem Twojego poprzedniego posta, gdzie wspomniales o generatorze seriali. Poza tym wersja trialowa nie wymaga podawania zadnych kodow. Koniec tematu.
Rekomendowane odpowiedzi