Gość aqusia Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 Czesc, szukam jakies programu niezbyt profesjonalnego do projektowania wnetrz, wiem ze kiedys takie programy byly dodawane do czasopism(cztery katy..itd), czy ktos zna przynajmniej z nazwy takie programy, thx bede wdzieczna za info
MareG Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 moze ktoras wczesniejsza wersja ArCon\'a - byla jakas pelna (chyba 1.0) w czasopismach budowlanych i jakims komputerowym. o innych nie wiem, bo pracuje na \"profesjonalnym\" sofcie... pozdrawiam
jacor3003 Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 bawiłem się PRO100 i opanowałem go dosłownie w 5 minut bez czytania manuala a potem manual to jak kolejna lekcja historii - i tak te błędy znamy z teraźniejszości;) a wracając do tematu to modeling w PRO100 jest dość nietypowy ale do zastosowań jak projektowanie wnętrz to powinien wystarczyć a efekt końcowy całkiem całkiem nienajgorszy. przy zakupie softu możesz mieć odrazu gratisowe przeszkolenie [wow] a z tego co sie orientuje to bedzie jeszcze możliwość exportu do np. 3dsmax i chyba kilka upgradów jest za free, a to wszystko za jedyne 1700 zeta netto więc myśle że nie jest najgorzej. pozatym można za opłatą uzyskać gotowe modele zaprojektowane przez ciebie a wykonane przez nich ale to się troszke nie opłaca bo program jest zbyt prosty:D jak sama nazwa wskazuje. zresztą obadaj temat http://www.ecru.pl peace
Rekomendowane odpowiedzi