Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czesc, szukam jakies programu niezbyt profesjonalnego do projektowania wnetrz, wiem ze kiedys takie programy byly dodawane do czasopism(cztery katy..itd), czy ktos zna przynajmniej z nazwy takie programy, thx bede wdzieczna za info

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

moze ktoras wczesniejsza wersja ArCon\'a - byla jakas pelna (chyba 1.0) w czasopismach budowlanych i jakims komputerowym.

o innych nie wiem, bo pracuje na \"profesjonalnym\" sofcie...

pozdrawiam

Napisano

bawiłem się PRO100 i opanowałem go dosłownie w 5 minut bez czytania manuala a potem manual to jak kolejna lekcja historii - i tak te błędy znamy z teraźniejszości;) a wracając do tematu to modeling w PRO100 jest dość nietypowy ale do zastosowań jak projektowanie wnętrz to powinien wystarczyć a efekt końcowy całkiem całkiem nienajgorszy.

przy zakupie softu możesz mieć odrazu gratisowe przeszkolenie [wow] a z tego co sie orientuje to bedzie jeszcze możliwość exportu do np. 3dsmax i chyba kilka upgradów jest za free, a to wszystko za jedyne 1700 zeta netto więc myśle że nie jest najgorzej. pozatym można za opłatą uzyskać gotowe modele zaprojektowane przez ciebie a wykonane przez nich ale to się troszke nie opłaca bo program jest zbyt prosty:D jak sama nazwa wskazuje.

zresztą obadaj temat http://www.ecru.pl

peace