Napisano 22 Maj 200816 l Witam, Szukam osób zainteresowanych wyjazdem do Prypeci. Szczegółowe informacje tutaj: http://www.czarnobyl2008.yoyo.pl/ Ewentualne pytania prosze zadawac najlepiej na forum. Lub mailem - jak kto woli.
Napisano 22 Maj 200816 l Wow! Obcy w internecie! Achtung, achtung! A teraz na serio. Znalazłem na tym forum wątek o Czarnobylu i widziałem, że byli zainteresowani takim wyjazdem, więc postanowiłem założyć wątek. Czy to źle? Popełniłem jakieś przestępstwo? Na początku poczułem się jak troll z epoki usenetu*... Ale to chyba jakaś fatamorgana była... brrr... *usenet, plonk, killfile etc. fajne czasy. odsyłam do googli niezorientowanych :P
Napisano 23 Maj 200816 l Chodzi o to ze tamten wyjazd do czarnobyla byl organizaowany z mysla "jedziemy jako ludzie z max3d.pl" a nie "byle pojechac"
Napisano 23 Maj 200816 l Ok. Jeśli wszyscy na tym forum myślą tak jak Ty to nie dostane żadnej odpowiedzi i temat umrze śmiercią naturalną. A jeśli mimo wszystko kogoś drażni ten temat aż tak bardzo to na pewno moderator zadziała. I po co/o co tylu krzyku?