Napisano 24 Maj 200816 l Mam pytanie. Gdy chce powiedzmy wymodelować auto i przygotuje blueprinty, to są one rysowane choćby przerywana linia. Dlaczego tak sie dzieje.
Napisano 24 Maj 200816 l Gdy chce powiedzmy wymodelować auto i przygotuje blueprinty, to są one rysowane choćby przerywana linia. mam nadzieje ze wiesz ze to zdanie nic nie oznacza. Podejzewam ze rozwiazaniem dla ciebie jest przejzenie FAQ o Maxie na tym forum: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=3232
Napisano 24 Maj 200816 l Autor Chodzi o to że są wyświetlane niewyraźnie i to utrudnia modelowanie szczegółów
Napisano 24 Maj 200816 l Mirach podal ci link do rozwiazania to widocznie cie zrozumial, ale ma racje, napisales to bezsensu :D:D
Napisano 24 Maj 200816 l Autor dzięki juz sobie poradziłem ale pojawił się kolejny problem gdy połączyłem linie to cos takiego zrobiło a łaty powinny być niebieskie
Napisano 24 Maj 200816 l dzięki juz sobie poradziłem ale pojawił się kolejny problem gdy połączyłem linie to cos takiego zrobiło a łaty powinny być niebieskie Ciekawe czy tylko ja kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi ... :P
Napisano 24 Maj 200816 l Autor eh spójrz na rysunek zamiast normalnych łat czyli jednolitych kolorem wyszły ... nawet nie wiem jak to nazwac. Całość powinna być niebieska
Napisano 24 Maj 200816 l a jaki material masz nalozony na obiekt ... nie przypadkiem texture referki ???