heavymental Napisano 25 Maj 2008 Napisano 25 Maj 2008 (edytowane) - Look at this seed! It's so amazing! --- ołówek, PS7, kilka godzin (2-3?) EDIT: Wersja lekko obcięta, by kompozycję poprawić (dzięki maciekG) Wersja poprzednia: http://img59.imageshack.us/my.php?image=asylumbyhmentalpw1.jpg Edytowane 26 Maj 2008 przez heavymental
ortheza Napisano 26 Maj 2008 Napisano 26 Maj 2008 fajny klimat, ale cos chyba nie gra wtym obrazku. trudno powiedziec co. Pokaz wiecej :]
heavymental Napisano 26 Maj 2008 Autor Napisano 26 Maj 2008 Dzięki. ^^ A pokazać więcej to prawie wstyd - strasznie proste inne pracki, mało szczegółów i uproszczone kolorowanie. Zastanowiłbyś się co dokładnie w obrazku nie pasuje/gra?
maciekG Napisano 26 Maj 2008 Napisano 26 Maj 2008 IMO..kompozycja nie gra...zetnij pustą górę.(sporo raczej) i bedzie git...fajny klimat to ma
heavymental Napisano 26 Maj 2008 Autor Napisano 26 Maj 2008 Dzięki, chyba faktycznie tam za dużo na górze zostawiłem. Błąd swój poprawiłem.
Gość Kulin Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 Jak dla mnie mistrzostwo. Szkoda tylko, że tak mało prac pokazałeś. Czekam na więcej.
Rekomendowane odpowiedzi