Chazoom Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 Witam! Chcę zrobić model statku który wstawiłbym do edytora poziomów pewnej gry ale potrzebuje pomocy. Nie zabardzo wiem jak zacząć. Lepiej modelować z boxa czy z plane'a ? Szukałem tutoriali ale nie mogę niczego znaleźć. Na forum widziałem kilka naprawdę świetnych statków więc są tu ludzie którzy się na tym znają i liczę na ich pomoc :)
lobohome Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 chyba nie ma znaczenia jaka metoda sie modeluje ... może być box, spline jak i plane ... ważne chyba aby nie przekroczyć ilości poligonów ... jeśli ma być to do gry ...
Chazoom Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Napisano 5 Czerwiec 2008 no nie wiem nie potrafię tak modelować, a o teksturowaniu nie wspomnę. moze ktos mi użyczy swojego modelu wraz z teksturami a ja zamieszcze info o tej osobie. użyty byłby w edytorze gry unreal tournament 3.
dyv Napisano 6 Czerwiec 2008 Napisano 6 Czerwiec 2008 Masz tutaj tutorial jak zrobic prosta lodke: tutorial Jak ja zroibsz bedziesz wiedzial jak zrobic wieksza, ladniejsza, itp :P
krzyh77a Napisano 17 Grudzień 2010 Napisano 17 Grudzień 2010 można prosić o link bo ten nie działa (chodzi tylko o łódkę,statek)
Rekomendowane odpowiedzi