Napisano 3 Luty 200421 l http://www.frazpc.pl/drukuj/N/5597 Najbliższe plany płytowe Tyan Computer Na odbywającej się konferencji IDF nie tylko Intel prezentuje swoje nowości. Jedną z firm, która przedstawiła dość obszerną gamę produktów jest Tyan Computer. Pierwszym jest nowa, dwu-procesorowa płyta Tiger i7505 (S2668), przeznaczona dla procesorów Intel Xeon. Płyta oparta jest na chipsecie Intel E7505, korzystając oczywiście w pełni z dobrodziejstw technologii HT (Hyper Threading). Pracuje przy magistrali 400 lub 533 MHz FSB. W skład nowej płyty chodzi ponadto: port AGP 8x, karta sieciowa Gigabit Ethernet LAN, cztery banki pamięci mogące obsłużyć łącznie do 4 GB (DDR266/200), dwa porty USB 2.0 oraz kodek dźwiękowy ALC650. W dalszych planach znajduje się również płyta Transport FX27 B4520 przeznaczona do obsługi czterech procesorów Xeon MP, maksymalnie do 24 GB pamięci (DDR200). Będzie posiadać siedem slotów HotPlug PCI-X oraz podwójną kartę sieciową. W dalszej kolejności światło dzienne może ujrzeć płyta Transport GX14 B2723, która będzie przeznaczona również dla duetu procesorów Xeon. Kolejne płyty to: Tiger i7501 S2723, Thunder i7505 S2665, Trinity i7205 S2662. Bliższe szczegóły na stronie www.tyan.com/html/pr03_idf. IreS to jedyne comoglem o nich znalesc z opisow wynika ze to niezlewymiatacze, czyzby nowy naryek?
Napisano 3 Luty 200421 l wiem to jedyne co udalo mi sie znalesc na polskiej sieci, nie mam zabardzo czasu na szuknaie juz na zagranicznych, ale widze ze prawdziwego potwora bedzies tam mial.
Napisano 4 Luty 200421 l tyan tyan 1 comp source pare info wiecej : motherboards/thunderi75052665 + stronak producenta tyan.com tu dane producenta o produkcie :specyfications tu stronka z uopdatami driverow : drivers update bios update : bios update manuals : manuals FAQ : product faq