mant-raz Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 (edytowane) Witajcie, dawno nic nie wrzucalem, bylo troszke pracy. Oto czesc oprawy graficznej, ktora zrobilem na potrzeby aplikacji promujacej Europejski Uniwersytet Dziecięcy (www.ecfun.eu). Na poczatek okladka do plyty: cd: i troche graficzki z aplikacji: moze jak bedzie zainteresowanie wrzuce potem kilka animek zwierzatek i screenshotow. sorki za duzy upload;) pozdrawiam. Edytowane 30 Maj 2008 przez mant-raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 Hmmm, fajnie się prezentuje, tylko dlaczego ten studencina ma tak ponurą minę, no i na 1szym obrazku palce jego prawej ręki wyglądają jakby wyginały się w drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 A lot of good work:) Najbardziej podoba mi się planeta i te kratery (wulkany?). Studencik który wygląda clipart z worda do mnie nie przemawia ale może dlatego że nigdy nie lubiłem tego typu rysunków. ogólnie na plus, myślę że niejeden dzieciak się tym zajara:) Z chęcią zobaczyłbym to w ruchu:) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 wrzuc animki. Bo takie prace robione pod animacje najlepiej wygladaja jak coś sie na nich dzieje. Student jak dla mnie strasznie slaby i równiez do mnie nie przemawia. Rysunek na płytke cd klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 Wszystko fajnie wygląda...Kolorowe...w sam raz dla dzieci Tylko ten koleś...?!? Coś śmiesznego ma z twarzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 30 Maj 2008 Autor Share Napisano 30 Maj 2008 z tym studencikiem to bylo tak, ze musialem go dopasowac do takiej oto wizji, ktora mi dostarczono: jak bede mial chwilke wrzuce jego animacje z konkretniejsza mina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 czesio w okularach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 bardzo fajnie sobie poradziles :) a wizja mocna :D..mocna w przekazie :Dktos mial leb :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysteryofalbesila Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 super prace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 miłe dla oka chociaż fajniej jak bys może inne kontury poswstawiał niż ta jednolita cienka czarna ..Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 dzieki, dzieki. janko1987: no masz racje, lepsze efekty daje kontur w tym samym, ale ciemniejszym kolorze niz po prostu czarny, ale chcialem zeby to jakos nawiazywalo do portalu (tam sa czarne kontury). zreszta caly czas sie czlowiek uczy, a ten projekt pierwszy z tego rodzaju robilem. z animkami niestety troche slabo, nie mam tego we flashu, wiec na szybko cos wygenerowalem, zreszta animatorem jestem marnym, wiec nie ma co ogladac ;) byc moze za jakis czas bedzie to mozna gdzies online pobrac jako flashowa aplikacje (bo to raczej luzno bedzie rozpowszechniane), to bedzie mozna w calosci zobaczyc jak to dziala. i jeszcze jak to wyglada na zywo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 jeszcze jesli mozna chcialbym Was prosic o udzial w konkusie portalu http://www.scene.pl, zostal niecaly miesiac i przydalaby sie wieksza frekwencja. dla wiekszosci z Was to nie jest duzy wysilek machnac jakas fajna pracke, a konkurs na tym niewatpliwie skorzysta i mozna wygrac pewne nagrody. link: http://www.scene.pl/index2.php?f=gfxcompo i graficzka frontpage'owa, ktora zmontowalem ze znanych scenowych pickow dla zachety: pozdrawiam i zapraszam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi