Napisano 30 Maj 200816 l Witajcie, dawno nic nie wrzucalem, bylo troszke pracy. Oto czesc oprawy graficznej, ktora zrobilem na potrzeby aplikacji promujacej Europejski Uniwersytet Dziecięcy (www.ecfun.eu). Na poczatek okladka do plyty: cd: i troche graficzki z aplikacji: moze jak bedzie zainteresowanie wrzuce potem kilka animek zwierzatek i screenshotow. sorki za duzy upload;) pozdrawiam. Edytowane 30 Maj 200816 l przez mant-raz
Napisano 30 Maj 200816 l Hmmm, fajnie się prezentuje, tylko dlaczego ten studencina ma tak ponurą minę, no i na 1szym obrazku palce jego prawej ręki wyglądają jakby wyginały się w drugą stronę.
Napisano 30 Maj 200816 l A lot of good work:) Najbardziej podoba mi się planeta i te kratery (wulkany?). Studencik który wygląda clipart z worda do mnie nie przemawia ale może dlatego że nigdy nie lubiłem tego typu rysunków. ogólnie na plus, myślę że niejeden dzieciak się tym zajara:) Z chęcią zobaczyłbym to w ruchu:) pozdro.
Napisano 30 Maj 200816 l wrzuc animki. Bo takie prace robione pod animacje najlepiej wygladaja jak coś sie na nich dzieje. Student jak dla mnie strasznie slaby i równiez do mnie nie przemawia. Rysunek na płytke cd klasa.
Napisano 30 Maj 200816 l Wszystko fajnie wygląda...Kolorowe...w sam raz dla dzieci Tylko ten koleś...?!? Coś śmiesznego ma z twarzą :)
Napisano 30 Maj 200816 l Autor z tym studencikiem to bylo tak, ze musialem go dopasowac do takiej oto wizji, ktora mi dostarczono: jak bede mial chwilke wrzuce jego animacje z konkretniejsza mina :)
Napisano 30 Maj 200816 l bardzo fajnie sobie poradziles :) a wizja mocna :D..mocna w przekazie :Dktos mial leb :D
Napisano 2 Czerwiec 200816 l miłe dla oka chociaż fajniej jak bys może inne kontury poswstawiał niż ta jednolita cienka czarna ..Pozdr
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Autor dzieki, dzieki. janko1987: no masz racje, lepsze efekty daje kontur w tym samym, ale ciemniejszym kolorze niz po prostu czarny, ale chcialem zeby to jakos nawiazywalo do portalu (tam sa czarne kontury). zreszta caly czas sie czlowiek uczy, a ten projekt pierwszy z tego rodzaju robilem. z animkami niestety troche slabo, nie mam tego we flashu, wiec na szybko cos wygenerowalem, zreszta animatorem jestem marnym, wiec nie ma co ogladac ;) byc moze za jakis czas bedzie to mozna gdzies online pobrac jako flashowa aplikacje (bo to raczej luzno bedzie rozpowszechniane), to bedzie mozna w calosci zobaczyc jak to dziala. i jeszcze jak to wyglada na zywo:
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Autor jeszcze jesli mozna chcialbym Was prosic o udzial w konkusie portalu http://www.scene.pl, zostal niecaly miesiac i przydalaby sie wieksza frekwencja. dla wiekszosci z Was to nie jest duzy wysilek machnac jakas fajna pracke, a konkurs na tym niewatpliwie skorzysta i mozna wygrac pewne nagrody. link: http://www.scene.pl/index2.php?f=gfxcompo i graficzka frontpage'owa, ktora zmontowalem ze znanych scenowych pickow dla zachety: pozdrawiam i zapraszam serdecznie.