Napisano 4 Czerwiec 200816 l Witam mam strone glowna i gdy najezdza sie na button z obrazkiem 3D to wysowa sie takie pod menu.Problem tkwi w tym ze nie wiem co zrobic aby jak sie nacisnie np WIPS to zeby zaladowal sie zewnetrzny swf HELP! zalaczam link z plikami abyscie zobaczyli o co kaman pozdro:) http://www.speedyshare.com/837800265.html
Napisano 4 Czerwiec 200816 l AS 2.0 - zmieniaj szybko na 3.0, bo z dwójką będziesz się męczył do końca życia ;)
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Autor akurat musze to zrobic w 2:( wie ktos moze jak rozwiazac ten problem?
Napisano 5 Czerwiec 200816 l M@Ti napisał: AS 2.0 - zmieniaj szybko na 3.0, bo z dwójką będziesz się męczył do końca życia ;) jasne, bo to takie hopsiup jest Ja bym Ci pomógł, ale nie moge otworzyć pliku, pewnie zapisywałeś jako format CS3, ja niestety zatrzymałem sie na 8 bo CS3 na viscie nie moge zainstalować -.- jednak do wczytywania zewnętrznych filmów czy obrazów słuzy MovieClipLoader. Ogólnie wygląda to tak: var wgrywacz:MovieClipLoader = new MovieClipLoader(); this.twojButton.onRelease = function() { wgrywacz.loadClip("plik.swf", gdziewgrac); } i tyle, w 'gdziewgrac' podajesz nazwe MovieClipa do którego ma być wgrany ten film, albo numer levela. Jak chcesz pomoc konkretnie to swojego przykladu, to zapisz pliki w formacie Flash 8 zebym mógł je otworzyć :P Potem łatwo dorzucić do tego jeszcze preloader, jak chcesz to tez moge dać kod. mam nadzieje ze o to Ci chodziło ? Pozdrawiam