mnemon Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Bardzo prosiłbym o sugestie odnosnie tego obrazka(w początkowej fazie), poniewaz nie wiem sam czy wszystko w nim jest w porządku.Moze dodac jakiegos cyber psa albo denata?Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 3 Luty 2004 Autor Share Napisano 3 Luty 2004 wczesniej malowalem tak, ale nie wiem czy ta technika jest dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun1 Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 osobiście nie lubie takich rozmytych(no chyba ze tak jak gurth to robi) ale to drugie całkiem fajne... pasuje... a co do pierwszego to co on ma takie różnej wielkosci dłonie? az taki skrót to to nie jest... prawa za duza, górna partia nóg za krótka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuka Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 A może lepiej tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun1 Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 no ba...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Za duza jest ta spluwa i nie ma mowy o dobrym skrocie perspektywicznym. Wyglada, jakby byla z drewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 3 Luty 2004 Autor Share Napisano 3 Luty 2004 moze byc?bo nie wiem czy dopracowywac juz szczególy?dzieki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Przede wszystkim powinienes unikac cieniowania czarnym.Unikaj jak ognia. Przyjrzyj sie rozkladaja barwy w roznym swietle i jak wygladaja cienie. Kolor staje sie przez to monotonny, brakuje jakiejkolwiek reakcji otoczenia na swiatło. Dla przykładu podłóż sobie pod reke kolorową kartke papieru, i przyświec na reke od góry z ukosa jakkolwiek,i popatrz ile masz cienia na rece od dołu gdzie teoretycznie powinno byc ciemno. Poza tym staraj sie łamac kolory. Pracuj i maluj sporo, przede wszystkim obserwuj. No to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 Tiger1313:wielkie dzieki za cenne rady.Mysle ze 3/9 roboty za mną:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 7 Luty 2004 Autor Share Napisano 7 Luty 2004 powoli zaczyna chyba cos z tego wychodzic, przynajmniej mi sie tak wydaje.Jestem juz na półmetku:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 Pracuj pracuj, spróbowałbym jeszcze oziębic najbardziej ocienione miejsca, troche wiecej rozmachu i odwagi w tym co malujesz :) I popracuj troszke nad anatomia, bo tu i ówdzie mozna sie przyczepic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Tego już nie zmienisz, ale te buty muszą być cholernie niewygodne, jak on zgina kolana? Powinienes teraz \"wyciosać\" krawędzie, bo za bardzo to wszystko rozmyte. W sumie jak pójdziesz w dobrym kierunku to myślę. że bardzo fajna praca może wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 8 Luty 2004 Autor Share Napisano 8 Luty 2004 trafne spostrzezenie leander z tymi kolanami.Wprowadze korekte w następnej odslonie:).pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 8 Luty 2004 Autor Share Napisano 8 Luty 2004 jeszcze tylko urozmaicic delikatnie tlo, dopracowac szczególy i bedzie git:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 11 Luty 2004 Autor Share Napisano 11 Luty 2004 Mam nadzieje ze nie dałem calkowice dupy z tym obrazkiem.Nastepnym razem bedzie lepiej:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 hmm...mi sie podoba:D ..fajnie że rozjaśniłeś scene...tełko tesh nie głupio wyszło...ale przyczepie sie do coloru skina oraz perspektywy elementu w środku prawego(z mojego widoku) guna :) i mógłbyś jeszcze dopracować tą białawą obwódkę do okoła sceny :) pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 no no... calkiem calkiem... pracka mi sie podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 Ta ostatnia wersja fajna. Też mi się podoba. Dobrze, że rozjaśniłeś całość. I fajne buty się też zrobiły. Przyczepiłbym się tylko do gun\'a w prawej dloni. Zobacz, że jest jakby złamany (zła perspektywa względem dłoni) i gun jest ostry a dłoń rozmyta. No i jeszcze głowa jest chyba za mocno sharpenem potraktowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun1 Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 mnemon...taaa Ty też daj se już spokój.... zrób coś pozytecznego zamiast siedziec nad tą kartką papieru...po co...pewnie nie masz \"oka\".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 hmm troche nie podoba mis ei ubior, ale to kwestia gustu... i przy 2gim gunie jest cos spieprzone z perspektywa, przynajmniej tak to wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi