Napisano 3 Luty 200421 l Bardzo prosiłbym o sugestie odnosnie tego obrazka(w początkowej fazie), poniewaz nie wiem sam czy wszystko w nim jest w porządku.Moze dodac jakiegos cyber psa albo denata?Co wy na to?
Napisano 3 Luty 200421 l osobiście nie lubie takich rozmytych(no chyba ze tak jak gurth to robi) ale to drugie całkiem fajne... pasuje... a co do pierwszego to co on ma takie różnej wielkosci dłonie? az taki skrót to to nie jest... prawa za duza, górna partia nóg za krótka...
Napisano 3 Luty 200421 l Za duza jest ta spluwa i nie ma mowy o dobrym skrocie perspektywicznym. Wyglada, jakby byla z drewna.
Napisano 3 Luty 200421 l Przede wszystkim powinienes unikac cieniowania czarnym.Unikaj jak ognia. Przyjrzyj sie rozkladaja barwy w roznym swietle i jak wygladaja cienie. Kolor staje sie przez to monotonny, brakuje jakiejkolwiek reakcji otoczenia na swiatło. Dla przykładu podłóż sobie pod reke kolorową kartke papieru, i przyświec na reke od góry z ukosa jakkolwiek,i popatrz ile masz cienia na rece od dołu gdzie teoretycznie powinno byc ciemno. Poza tym staraj sie łamac kolory. Pracuj i maluj sporo, przede wszystkim obserwuj. No to tyle.
Napisano 7 Luty 200421 l Autor powoli zaczyna chyba cos z tego wychodzic, przynajmniej mi sie tak wydaje.Jestem juz na półmetku:]
Napisano 7 Luty 200421 l Pracuj pracuj, spróbowałbym jeszcze oziębic najbardziej ocienione miejsca, troche wiecej rozmachu i odwagi w tym co malujesz :) I popracuj troszke nad anatomia, bo tu i ówdzie mozna sie przyczepic.
Napisano 8 Luty 200421 l Tego już nie zmienisz, ale te buty muszą być cholernie niewygodne, jak on zgina kolana? Powinienes teraz \"wyciosać\" krawędzie, bo za bardzo to wszystko rozmyte. W sumie jak pójdziesz w dobrym kierunku to myślę. że bardzo fajna praca może wyjść.
Napisano 8 Luty 200421 l Autor trafne spostrzezenie leander z tymi kolanami.Wprowadze korekte w następnej odslonie:).pozdro
Napisano 8 Luty 200421 l Autor jeszcze tylko urozmaicic delikatnie tlo, dopracowac szczególy i bedzie git:]
Napisano 11 Luty 200421 l Autor Mam nadzieje ze nie dałem calkowice dupy z tym obrazkiem.Nastepnym razem bedzie lepiej:]
Napisano 11 Luty 200421 l hmm...mi sie podoba:D ..fajnie że rozjaśniłeś scene...tełko tesh nie głupio wyszło...ale przyczepie sie do coloru skina oraz perspektywy elementu w środku prawego(z mojego widoku) guna :) i mógłbyś jeszcze dopracować tą białawą obwódkę do okoła sceny :) pozdro..
Napisano 11 Luty 200421 l Ta ostatnia wersja fajna. Też mi się podoba. Dobrze, że rozjaśniłeś całość. I fajne buty się też zrobiły. Przyczepiłbym się tylko do gun\'a w prawej dloni. Zobacz, że jest jakby złamany (zła perspektywa względem dłoni) i gun jest ostry a dłoń rozmyta. No i jeszcze głowa jest chyba za mocno sharpenem potraktowana.
Napisano 25 Luty 200421 l mnemon...taaa Ty też daj se już spokój.... zrób coś pozytecznego zamiast siedziec nad tą kartką papieru...po co...pewnie nie masz \"oka\"....
Napisano 26 Luty 200421 l hmm troche nie podoba mis ei ubior, ale to kwestia gustu... i przy 2gim gunie jest cos spieprzone z perspektywa, przynajmniej tak to wyglada :)