Napisano 3 Luty 200421 l tak właśnie ucze się o biblotekach i zastanaiwma się co to znaczy Import for Runtime Sharing i eksport for runtime sharing??? w książce którą mam napisali: mają działanie analogiczne do opicji export this symbol i import this symbol from url programu Flash. No tak tylko nie wiem co to robiło we flashu 5. Niestety mam taką ksążke co nie jest dla początkujących :( .
Napisano 3 Luty 200421 l To do tzw bibliotek wspoldzielonych. Dzięki temu przy wiekszym projekcie i wielu swf\'ach korzystasz z jednej wspolnej biblioteki. Wrzucasz do jednego fla wszystkie wspolne dla swf\'ów symbole, kasujesz je z glownego filmu a w library w opcjach \'linkage\' nadajesz kazdemu nazwy i zaznaczasz \"eksport for runtime sharing\". Exportujesz swf - To bedzie ta wspoldzielona biblioteka. We wlasciwych filmach edytujac fla zrob \"open as library\" i wybierz te fla o ktorym pisalem poprzednio. Z niego mozesz wyciagac symbole. Beda sie pojawialy w edycji fla, ale nie zostana wyeksportowane do swf. Ogolnie zaleca sie uzywac we wspolnej bibliotece tylko malych (w KB) obiektow, z duzymi bywaja dziwne historie, czasem nie chca sie zaladowac.
Napisano 4 Luty 200421 l Autor Dzięki. Jak to jest z tym przysyłaniem haseł, czekam już ponad 24 godziny i nadal nie dostałem maila?
Napisano 6 Luty 200421 l Autor Użytkownik: exTolek To tylko u mnie jest taki błąd że nie przysyła hasła czy może to wina forum??
Napisano 6 Luty 200421 l Siema exTolek. Podobny problem jest z subskrypcją. http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=8103 Adek sie tym zajmie, tylko chwilowo jest niedostepny
Napisano 6 Luty 200421 l zapomniales? U mnie przysłal maila po sekundzie. Nie widze w Twoim profilu (exTolek) maila, jak rozumiem masz niewidocznego dla innych. Moze w tym wypadku system na forum cos glupieje. Ale mysle, ze to wina Twojego serwera poczty, ktory przez wadliwy odspamiacz kasuje maile z max3d.pl
Napisano 8 Luty 200421 l zapomniałem. Miałe ustawione na automatyczne logowanie i zapomniałem hasła. To nie była wina antyspamu bo go wyłączyłem.