Orzelek Napisano 11 Czerwiec 2008 Napisano 11 Czerwiec 2008 Ohoho dawno mnie tu nie było :) Temat jest taki - kiedyś bawiłem się troch ew handelek na allegro ale teraz przez robote nie było czasu. Kumpela zaczęła prace w zagranicznej hurtowni i może załatwiać bardzo tanio super towar, więc czemu nie spróbować skoro można zarobić? Machnąłem wczoraj szablonik do tych aukcji - co sądzicie? Wszelkie sugestie mile widziane pzdr
Orzelek Napisano 12 Czerwiec 2008 Autor Napisano 12 Czerwiec 2008 zero sugestii..? Rozumiem że wszystko wporządku? :) No to dzisaij zamieszczam na allegro zrobilem jeszcze kilka kosmetycznych zmian i sądzę że jest ok :) pzdr acha tutaj link jak to sie prezentuje w przeglądarce: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=4187713
wink25 Napisano 20 Czerwiec 2008 Napisano 20 Czerwiec 2008 Witam osobiście uważam, że ładnie wygląda, ale góra mi się nie podoba: wydaje mi ię ,że niepotrzebnie ustawiłeś na pionowym pasku menu i topie pattern . kolor w topie przechodzi jakby we fiolet co troche nie pasuje do niebieskiego wyglądu strony. No i ta plamko strzałka nad menu też niezbyt do mnie przemawia ;]. Wiesz to tylko moje sugestie. Pozdrawiam ;].
Rekomendowane odpowiedzi