mileS Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 (edytowane) Witam ! mam taki problem że dostałem scene która była renderowana w Scanline , wszystko otwiera się dobrze ale gdy chce ją wyrenderować w czym kolwiek to nic nie widać mimo że render coś liczy . O co chodzi ? :P Edytowane 18 Czerwiec 2008 przez mileS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 sprawdź czy w kamerze nie ma włączonego Motion Blur'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Własnie nie sprawdzałem wszystko , nowe światła , kamere , render w scanline , mentalu i v'rayu ze swoimi światłami i nic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Ja bym zapytał wogrodnik`a. On coś ostatnio rendził scanlinem... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 materiały, sprawdź we właściwościach obiektów "visible to camera". i proszę popraw nazwę wątku. obecna nic nie oznacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2008 To jest scena od niego :) i właśnie nie wiem o co lata że nie mogę jej wyrenderować .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2008 materiały, sprawdź we właściwościach obiektów "visible to camera". i proszę popraw nazwę wątku. obecna nic nie oznacza. To tez sprawdzone i nic .... Co do nazwy wątku to już zmieniona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi