Napisano 22 Czerwiec 200816 l Witam Chciałbym zrobić maskę do tego ciagnika ale nie wiem jak się za nią zabrać, jakich najlepiej użyc do tego funkcji, jestem początkującym, prosze o wyrozumiałość.Z góry dziekuję za pomoc.Pozdrawiam. PS; Jeszce jedna rzecz: To co jest zaznaczone na czerwono, czyli jak zrobic ten spad. A tu jak te boki zaokrąglić.
Napisano 22 Czerwiec 200816 l dosyc latwy element do zrobienia. Zacznij od plane'a skonwertuj na poly i wygnij vertexy na ksztalt maski, pozniej dodaj mesh smootha albo turbosmotha zeby wygladzic ksztalt.
Napisano 22 Czerwiec 200816 l Autor dosyc latwy element do zrobienia. Zacznij od plane'a skonwertuj na poly i wygnij vertexy na ksztalt maski, pozniej dodaj mesh smootha albo turbosmotha zeby wygladzic ksztalt. Czy mógłbyś mi jakoś to na screenach pokazać, bo jestem poczatkujący i narazie nie wiem gdzie co jest.Dzieki za odpowiedź.
Napisano 22 Czerwiec 200816 l hmm jezeli nie rozumiesz tego co napisalem to najlepiej przejrzyj tutoriale dla poczatkujacych. Tutaj masz bardzo latwe i zrozumiale napisane dla poczatkujacych: felga opona Troche inne ksztalty, ale przynajmniej zapoznasz sie z najprostyszmi funkcjami i interfejsem maxa. Jak przerobisz te tutki to bezproblemu zrobisz sobie ta maske :)
Napisano 22 Czerwiec 200816 l Autor Dzięki narazie za pomoc.:) Jak czegoś nie bedę umiał mogę napisać na PW :?:
Napisano 23 Czerwiec 200816 l Autor Dzięki wielkie, zaraz będę próbował zrobic oponę z Twojego poradnika :)