Marek G Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 Witam ponownie wszystkich ostatnio pokazywałem exteriora, teraz ukończyłem robić w nim jedno z biur.Mam nadzieję, że tu już nie będziecie za bardzo marudzić :-) wszystkie rendery docelowo były liczone w rozdz. 3000x2000 px.Miłego oglądania Pozdr Marek
!Ewert Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 No...;D bardzo ładnie. sama kolorystyka mi sie nie podoba, ale stał pies ja tam nie bede robił :P Ogolnie to mogłeś dać da capo do megi i coś z profim'u do conceptu ;) Xp 64 pro to troche przesada na laptopy :) Pytanie też mam do tego, czy te kręgosłupy dałeś takie specjalnie bo takich nie pamietam? ;) PS. Mariusz to widział? ;D co powiedział ? Pozdrawiam
Neiraa Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 Mogłabym w takim biurze pracować. Bardzo przyzwoite. A co do wizek to: fajny materiał biurek i kanapy ale niby ceglana ściana wygląda na tanią tapetę, roślinki między oknami mocno sztuczne, no ale w biurach takie bywają ;P no i tex. dywanu za grzeczna i za mocno się powtarza. no ale w sumie bajer :D
Marek G Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Napisano 28 Czerwiec 2008 Ogolnie to mogłeś dać da capo do megi i coś z profim'u do conceptu ;) te krzesłą są od hermana millera przy biurkach i uważam że dużo bardziej pasują Pytanie też mam do tego, czy te kręgosłupy dałeś takie specjalnie bo takich nie pamietam? ;) - takie kręgosłupy używa stencel w DF PS. Mariusz to widział? ;D co powiedział ? - widział , chyba mu sie podobało Pozdrawiam
!Ewert Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 hoho..no to z tym millerem to mnie zaskoczyłeś, bogaty klient musiał być :]
keraj37 Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 pieknie, szczegolnie podoba sie mi ta stylizacja na zdjecie poprzez powiekszenie dobre
Nash23 Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 Bardzo fajnie. To może szarpniesz sie na jakąś animację z wejsciem do biurowca i przechadzką po biurach? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi