Napisano 28 Czerwiec 200816 l Witam ponownie wszystkich ostatnio pokazywałem exteriora, teraz ukończyłem robić w nim jedno z biur.Mam nadzieję, że tu już nie będziecie za bardzo marudzić :-) wszystkie rendery docelowo były liczone w rozdz. 3000x2000 px.Miłego oglądania Pozdr Marek
Napisano 28 Czerwiec 200816 l No...;D bardzo ładnie. sama kolorystyka mi sie nie podoba, ale stał pies ja tam nie bede robił :P Ogolnie to mogłeś dać da capo do megi i coś z profim'u do conceptu ;) Xp 64 pro to troche przesada na laptopy :) Pytanie też mam do tego, czy te kręgosłupy dałeś takie specjalnie bo takich nie pamietam? ;) PS. Mariusz to widział? ;D co powiedział ? Pozdrawiam
Napisano 28 Czerwiec 200816 l Mogłabym w takim biurze pracować. Bardzo przyzwoite. A co do wizek to: fajny materiał biurek i kanapy ale niby ceglana ściana wygląda na tanią tapetę, roślinki między oknami mocno sztuczne, no ale w biurach takie bywają ;P no i tex. dywanu za grzeczna i za mocno się powtarza. no ale w sumie bajer :D
Napisano 28 Czerwiec 200816 l Autor Ogolnie to mogłeś dać da capo do megi i coś z profim'u do conceptu ;) te krzesłą są od hermana millera przy biurkach i uważam że dużo bardziej pasują Pytanie też mam do tego, czy te kręgosłupy dałeś takie specjalnie bo takich nie pamietam? ;) - takie kręgosłupy używa stencel w DF PS. Mariusz to widział? ;D co powiedział ? - widział , chyba mu sie podobało Pozdrawiam
Napisano 28 Czerwiec 200816 l hoho..no to z tym millerem to mnie zaskoczyłeś, bogaty klient musiał być :]
Napisano 30 Czerwiec 200816 l pieknie, szczegolnie podoba sie mi ta stylizacja na zdjecie poprzez powiekszenie dobre
Napisano 30 Czerwiec 200816 l Bardzo fajnie. To może szarpniesz sie na jakąś animację z wejsciem do biurowca i przechadzką po biurach? Pozdrawiam.