francez Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Hej Mam taki problem, który wiem, że sie da rozwiązac, ale nie pamietam jak. Mianowicie chodzi mi oto, żeby obiekty, które tworze: boxy, sphery nie zachodziły na siebie, tylko stanowiły coś stałego (żeby jeden obiekt nie wtapiał sie w drugi, tylko sie na nim opierał). Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 opcja boolean i od maxa 9 pro boolean znajdziesz w compound object a jak dziala masz opisane w dokumentacji maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francez Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Hmm... chyba mnie nie zrozumiałeś. Nie chodzi mi o tworzenie nowych brył poprzez boolena, tylko o to by one zupełnie nie zachodziły na siebie jak tu: Tylko opierała sie na sobie (np. potrzebne mi to jest do animacji, aby jedno pudło stało dokładnie na drugim, a nie lekko sie unosiło nad sobą, ale w nie wtapiało). Jak tu: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 acha to reactor ... no coz pytanie bylo dziwnie zadane to nie skumalem ale teraz odpowiedz jest na bank dobra ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi