Napisano 2 Lipiec 200816 l Witem. Można powiedzieć, że jest to moja pierwsza teoretycznie skończona wizka. Teoretycznie, ponieważ brakuje jeszcze szczegółów typu naczyń, roślin itp. Kuchnia robiona byla na zlecenie brata, wiec mało wymagająca osoba:P , Nastepne jego prośby,to łazienka i salon;] musze się spieszyć, wiec jak już będzie po wszystkim, to dodam reszte szczegółów. Pozdrawiam
Napisano 3 Lipiec 200816 l no wiec tak :) - mogles pobawic sie szopem troszke next. - teoretycznie skonczona wizka wiec czekamy na wiecej :) - tu po prawo na dole takie dziwne swiatlo jest ? xD - podoba mi sie material zlewu i gazowki :) - fajne IES'y - mowilem ci zebys sie spytal co z tymi szafkami w rogu pod zlewem xD one niemoga byc takie jakie sa xD zadna sie nieotworzy do konca xD - fajny blat. czekam na wiecej next. powodzenia . - troszke takie jakby nazbyt rozmazane :) no ale niezrazaj sie bo co ja sie tam znam na wizkach xD ps. pobawilem sie troche twoim renderem. edit: zapomniales wydluzyc listwe w lewym dolnym rogu blatu. jest za krotka
Napisano 3 Lipiec 200816 l Autor Dzieki za rady. Jeśli chodzi o te szafki rogowe to one są razem złączone i otwiera sie calość pod skosem, nie moja wina, że taką kuchnie sobie wybral brat:P