Damnat1on Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 Witam. Robiłem projekt mojego życia. Wogóle wszystko od niego zależało... poprostu bbył bardzo ważny. Dodałem jeden z elementów Do Enable Mesh , następnie Polygon i Attach połączyłem ze sobą części. Niestety komp mi się zawiesił musiałem resetować. Właczam 3d maxa i widze projekt jest. szczęście. Klikam. A On cały połączone domy ręce wystarczy że ruszę np: Człowiekiem i cała reszta się rusza :( Da się to jakoś "OdPolygonować" ?? To bardzo ważny projekt bładam o pomoc będą punkty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 3 Lipiec 2008 Share Napisano 3 Lipiec 2008 zaznaczasz element i klikasz w detach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damnat1on Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 A gdzie jest Death? Bardzo bym prosił Step by Step bo mi trudno was zrozumiec :P Mówicie zbyt... pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 1. klikasz w obiekt 2. Zaznaczasz polygony które chcesz oddzielić 3. PPM 4. Detach Potem najlepiej zaznaczyć border (3), który powstanie, PPM i cap. Powinno zadzialac Detach to po prostu Attach do minus pierwszej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damnat1on Napisano 6 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2008 Dzięki udało się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 ---Quote (Originally by mkeruj)--- 1. klikasz w obiekt 2. Zaznaczasz polygony które chcesz oddzielić 3. PPM 4. Detach Potem najlepiej zaznaczyć border (3), który powstanie, PPM i cap. Powinno zadzialac Detach to po prostu Attach do minus pierwszej. ---End Quote--- że co??????????) Myslałem że pęknę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi