Napisano 3 Lipiec 200816 l Witam. Robiłem projekt mojego życia. Wogóle wszystko od niego zależało... poprostu bbył bardzo ważny. Dodałem jeden z elementów Do Enable Mesh , następnie Polygon i Attach połączyłem ze sobą części. Niestety komp mi się zawiesił musiałem resetować. Właczam 3d maxa i widze projekt jest. szczęście. Klikam. A On cały połączone domy ręce wystarczy że ruszę np: Człowiekiem i cała reszta się rusza :( Da się to jakoś "OdPolygonować" ?? To bardzo ważny projekt bładam o pomoc będą punkty!!!
Napisano 5 Lipiec 200816 l Autor A gdzie jest Death? Bardzo bym prosił Step by Step bo mi trudno was zrozumiec :P Mówicie zbyt... pro
Napisano 5 Lipiec 200816 l 1. klikasz w obiekt 2. Zaznaczasz polygony które chcesz oddzielić 3. PPM 4. Detach Potem najlepiej zaznaczyć border (3), który powstanie, PPM i cap. Powinno zadzialac Detach to po prostu Attach do minus pierwszej.
Napisano 7 Lipiec 200816 l ---Quote (Originally by mkeruj)--- 1. klikasz w obiekt 2. Zaznaczasz polygony które chcesz oddzielić 3. PPM 4. Detach Potem najlepiej zaznaczyć border (3), który powstanie, PPM i cap. Powinno zadzialac Detach to po prostu Attach do minus pierwszej. ---End Quote--- że co??????????) Myslałem że pęknę...