Napisano 4 Lipiec 200816 l No ładny początek, jakoś mam szczęście komentować pierwsze wystawione pracki świeżych forumowiczów. ta kobitka widać ze zdjęcia malowana bo ładna jest i z anatomią wszystko gites gra gitarka ale dwie pozostałe prace widzę nie bardzo, ogólnie mogę się przyczepić do rejonów klatki piersiowej,(młodego conana) brak szyi no i z twarzą jest coś nie tak (przypatrz się w rejony jego czoła),(jego lewa strona twarzy jest czarna czy pada tam cień?). Ja aktualnie jestem w trakcie ćwiczeń anatomii więc się nie martw, nie jesteś sam, pogrzeb na forum znajdziesz dużo ciekawych i pomocnych rzeczy (Goryl jest już lepszy ale jeśli chodzi o humanoida a nie goryla, czaisz?) Powodzenia :-)
Napisano 11 Lipiec 200816 l Autor dzieki bardzo! postaram sie jeszcze nad tym troche popracowac. puki co pokaze jeszcze kilka innych pracek
Napisano 11 Lipiec 200816 l Przyczepić się moge do mhm... No może do tautaży bo niektóre dziwnie nienaturalnie wyglądają i prawa dłoń pani co leży wydaj mi się zbyt męska i paznokcie czy to klipsy jakieś mało wymiarowe . Podobają mi się wszystkie a najbardziej aborygen i szkielet mag.
Napisano 12 Lipiec 200816 l Autor a mam pytanko mozecie mio powiedziec jak wstawic avatara przed nazwa tematu?
Napisano 29 Wrzesień 200816 l Autor wrzucam jeszcze parę nowych pracek. Ilustracje do podręcznika RPG ,,Klanarchia". Książka powinna się pojawię w sklepach na przełomie tego roku.