Napisano 4 Lipiec 200817 l No 艂adny pocz膮tek, jako艣 mam szcz臋艣cie komentowa膰 pierwsze wystawione pracki 艣wie偶ych forumowicz贸w. 聽 ta kobitka wida膰 ze zdj臋cia malowana bo 艂adna jest i z anatomi膮 wszystko gites gra gitarka ale dwie pozosta艂e prace widz臋 nie bardzo, og贸lnie mog臋 si臋 przyczepi膰 do rejon贸w klatki piersiowej,(m艂odego conana) brak szyi no i z twarz膮 jest co艣 nie tak (przypatrz si臋 w rejony jego czo艂a),(jego lewa strona twarzy jest czarna czy pada tam cie艅?). Ja aktualnie jestem w trakcie 膰wicze艅 anatomii wi臋c si臋 nie martw, nie jeste艣 sam, pogrzeb na forum znajdziesz du偶o ciekawych i pomocnych rzeczy (Goryl jest ju偶 lepszy ale je艣li chodzi o humanoida a nie goryla, czaisz?) 聽 Powodzenia :-)
Napisano 11 Lipiec 200817 l Autor dzieki bardzo! postaram sie jeszcze nad tym troche popracowac. puki co pokaze jeszcze kilka innych pracek
Napisano 11 Lipiec 200817 l Przyczepi膰 si臋 moge do mhm... No mo偶e do tauta偶y bo niekt贸re dziwnie nienaturalnie wygl膮daj膮 i prawa d艂o艅 pani co le偶y wydaj mi si臋 zbyt m臋ska i paznokcie czy to klipsy jakie艣 ma艂o wymiarowe . Podobaj膮 mi si臋 wszystkie a najbardziej aborygen i szkielet mag.
Napisano 12 Lipiec 200817 l Autor a mam pytanko mozecie mio powiedziec jak wstawic avatara przed nazwa tematu?
Napisano 29 Wrzesie艅 200816 l Autor wrzucam jeszcze par臋 nowych pracek. Ilustracje do podr臋cznika RPG ,,Klanarchia". Ksi膮偶ka powinna si臋 pojawi臋 w sklepach na prze艂omie tego roku. 聽 聽 聽
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto