Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wy艣wietle艅 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No 艂adny pocz膮tek, jako艣 mam szcz臋艣cie komentowa膰 pierwsze wystawione pracki 艣wie偶ych forumowicz贸w.

ta kobitka wida膰 ze zdj臋cia malowana bo 艂adna jest i z anatomi膮 wszystko gites gra gitarka

ale dwie pozosta艂e prace widz臋 nie bardzo, og贸lnie mog臋 si臋 przyczepi膰 do rejon贸w klatki piersiowej,(m艂odego conana) brak szyi no i z twarz膮 jest co艣 nie tak (przypatrz si臋 w rejony jego czo艂a),(jego lewa strona twarzy jest czarna czy pada tam cie艅?).

Ja aktualnie jestem w trakcie 膰wicze艅 anatomii wi臋c si臋 nie martw, nie jeste艣 sam, pogrzeb na forum znajdziesz du偶o ciekawych i pomocnych rzeczy (Goryl jest ju偶 lepszy ale je艣li chodzi o humanoida a nie goryla, czaisz?)

Powodzenia :-)

Napisano
  • Autor

dzieki bardzo! postaram sie jeszcze nad tym troche popracowac. puki co pokaze jeszcze kilka innych pracek

concept1je6.jpg

Napisano

Przyczepi膰 si臋 moge do mhm... No mo偶e do tauta偶y bo niekt贸re dziwnie nienaturalnie wygl膮daj膮 i prawa d艂o艅 pani co le偶y wydaj mi si臋 zbyt m臋ska i paznokcie czy to klipsy jakie艣 ma艂o wymiarowe .

Podobaj膮 mi si臋 wszystkie a najbardziej aborygen i szkielet mag.

Napisano
  • Autor

wrzucam jeszcze par臋 nowych pracek. Ilustracje do podr臋cznika RPG ,,Klanarchia". Ksi膮偶ka powinna si臋 pojawi臋 w sklepach na prze艂omie tego roku.

inkwizytoron4.jpg

glosprzodkahj4.jpg

kobitkajy8.jpg

przepatrywaczostatecznezh0.jpg

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci