Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poniewaz planuje wyjazd to chce sprzedac mojego Intuosa 3 A5 (standardowy format 4:3) bo nie bedzie mi potrzebny. Uzywany byl dwa lata.

W sklad wchodzi:

-Tablet

-Piorko

-Pudlo

-Siakies dwie plyty co odkopalem, jedna ze sterownikami (bron boze nie instalowac tego) i jedna z Corel Painter Essentials 2

-myszka (nie uzywana, przelezala dwa lata w szufladzie)

-zapasowe koncowki. Caly czas uzywalem jednej bo mi sie zmieniac jej nie chcialo. Jest mocno zuzyta. A wiec sa 3 nowki nierdzewki koncowki standardowe, biale. Jedna co ma symulowac olowek na papierze oraz jedna ze sprezynka co ma symulowac... nie wiem, kawalek plastiku na sprezynce. Razem, 5 zapasowych koncowek + ta zdemolowana.

-wypale dodatkowo plyte z plikiem bat, ktory zaoszczedzil mi sporo nerwow. O ile jesli chodzi o sam sprzet to nie mam zastrzezen. To sterowniki pozostawiaja wiele do zyczenia. Potrafia strzelic focha bez powodu u mnie w szopie CS1 pod XP64 i przestac dzialac. Ogolnie znany problem z Wacomami. Ten plik *.bat pozwalal mi uruchamiac sterownik wacoma bez ponownego uruchamiania komputera, tak aby zaczal od nowa funkcjonowac. Przydatny bajer, ktory znalazlem dwa lata temu na forum ich supportu i napewno przyda sie nowemu wlascicielowi.

-guziki i touchstrip na tablecie sa nieuzywane. Po pierwsze nie lubie jednego i drugiego a jesli chodzi o paski to dwa lata temu jak to kupowalem, touchstrip potrafil rowniez strzelic focha i w nieskonczonosc powtarzac scrolowanie. Rowniez problem, o ktorym widzialem informacje w necie, ale poniewaz nie uzywam ani guzikow ani paska to nie wiem czy ktos znalazl na to sposob bo nie szukalem. Sterowniki sa jakie sa. Nie ma alternatywy.

Przedstawilem ta cala sytuacje ze sterami bo nie chce aby potem ktos byl zaskoczoly.

No i to tyle. Kasa platna z gory, bo nie zdaze odebrac "za pobraniem" albo jak ktos paczki nie odbierze to bedzie cyrk. Mozna zalatwic przez allegro. Mozna odebrac w Poznaniu. Wlasciwie to preferuje odbior w Poznaniu. Pisac na mojego maila. Prywatnych wiadomosci naogol nie sprawdzam. Albo wyslac maila przez forum, albo jest na mojej stronie.

Tablet rysuje prosto, Sprawdzalem odrysowania katomierzem i linijka ;)

Cena 599pln + koszty wysylki.

• Odpowiedzi 0
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności